МЛАДЕЖКИ КАРИЕРЕН ФОРУМ „РАВЕНСТВОТО ЗНАЧИ ПОВЕЧЕ“

Приключило

26 февр. - 26 мар. 2019

София

МЛАДЕЖКИ КАРИЕРЕН ФОРУМ „РАВЕНСТВОТО ЗНАЧИ ПОВЕЧЕ“

Дата:

26 февр. - 26 мар. 2019, вторник - вторник

Час:

09:30 - 18:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

хотел "Маринела", София

За контакти:

Ива Цолова, +359888806098, E-Mail

Организатори:

JAMBA

За събитието

За втора поредна година „JAMBA – Кариера за всички“, в партньорство с EY България, организира кариерен форум „Равенството значи повече“, изцяло насочен към хора с различни възможности. Форумът ще събере на едно място представители на отговорния бизнес с младежи с различни по вид и степен увреждания, защото те имат огромна мотивация и желание за развитие, имат умения, както и могат да се справят отлично с дейността си, стига тя да е достъпна за тях.

Целта на форума е да покаже, че хората с увреждания са един неизползван човешки капитал, който наистина има потенциал. И най-важното от всичко – че има един по-различен път за хората със специфични нужди, който ще ги изкара от изолацията и ще ги насърчи да действат, да излязат на светло и да се чувстват пълноценни, защото всички хора имат равни права на това.

Събитието ще се проведе на 26 март 2019 г., в хотел „Маринела“, от 09:30 до 18:00 ч.

Срокът за записване за участие е 8 март 2019 г.

През месец март компаниите, изразили желание да се включат във форума, ще бъдат поканени на специално обучение, в рамките на което ще бъдат запознати със законодателната рамка, специфичните условия и моменти при работата с хора с различни възможности. Целта на обучението е всички участници в събитието да бъдат максимално подготвени.

Повече информация за концепцията на събитието можете да намерите в ПРИКАЧЕНИЯ ФАЙЛ.

 

За контакт:

Ива Цолова

JAMBA – Career for All

Co-Founder

Mobile: +359888806098

Email: iva@jamba.bg

Web: www.jamba.bg

Address: 1000 Sofia, 12 Hristo Belchev str.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.