Международен форум „Моят град, моят дом, моят бизнес“

Приключило

15 - 16 Ное. 2018

София

Международен форум „Моят град, моят дом, моят бизнес“

Дата:

15 - 16 Ное. 2018, четвъртък - петък

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

За контакти:

E-Mail

Организатори:

НСНИ

За събитието

Национално сдружение Недвижими имоти има удоволствието да ви покани да станете част от МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ „МОЯТ ГРАД, МОЯТ ДОМ, МОЯТ БИЗНЕС“ за насърчаване развитието на устойчив жилищен сектор в България, който ще се проведе на 15 и 16 Ноември 2018 в Националния дворец на културата, гр. София, Зала 6, начало – 9.00 ч.

Събитието се провежда на ВИСОКО ИНСТИТУЦИОНАЛНО РАВНИЩЕ, има стратегическо значение за устойчивото развитие на България и ключово послание до професионалистите в сферата на недвижимите имоти.

С УЧАСТИЕТО И ИНСТИТУЦИОНАЛНАТА ПОДКРЕПА НА:
МРРБ, Министерство на енергетиката, UNECE, UN-Habitat, Световната банка

АУЕР, АГКК, НСНИ, FIABCI, БГФМА, ЕнЕфект, КСБ, КАБ, КНОБ, Агенция по вписванията, Нотариална камара, КНОБ, БТПП, НАСП, УАСГ, УНСС, ИУ-Варна, Общините в страната

– Компании за строителство и инвестиции
– Компании по геодезия, градско планиране и кадастър
– Компании за архитектура, дизайн и проектиране
– Компании за енергетика и енергийна ефективност на сградите
– Компании за недвижими имоти, оценки, пропърти мениджмънт и Airbnb услуги
– Банкови и финансови институции

Във форума ще вземат участие международни експерти от Финландия, Норвегия , Австрия, Албания, Португалия, Великобритания, Латвия, Хърватия, Гърция, Естония, Икономическата комисия за Европа на ООН – UNECE и Програмата на ООН за населените места UN-Habitat,

Като част от събитието ще се проведе Петата конференция „INSPIRE TO HIGHER“- Професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти с тема „БРОКЕРЪТ НА НОВОТО ВРЕМЕ – УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ И СДЕЛКИТЕ СРЕД ТЕХНОЛОГИЧНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ“ . Събитията се провеждат със симултанен превод на български и английски език.