Лятна академия по молекулярна патология

Приключило

3 - 4 юни 2022

Плевен

Лятна академия по молекулярна патология

Дата:

3 - 4 юни 2022, петък - събота

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Медицински университет - Плевен, Зала "Амброаз Паре", ТЕЛЕЦ, Плевен

За контакти:

+359889949483, E-Mail

За събитието

Четвъртото издание на Академията по молекулярна патология на тема: „Дигитална патология на гърдата“, организирана от БАППМ и Медицински Университет – Плевен, ще се проведе на 3 и 4 юни 2022 г., в Медицински университет – Плевен.

БАППМ и Медицински Университет Плевен продължават специалната си програма за обучение и повишаване на квалификацията на медицинските специалисти в области от прецизираната диагностика и персонализираната медицина, незастъпени към настоящия момент в учебните планове на медицинските университети и стандартните програми за СДО, в която участват водещи учени и преподаватели от България и света.

Водещ гост-лектор на Академията ще бъде проф. д-р Тибор Тот от Швеция – международен експерт по патология на гърдата, член на борда на Европейското училище по патология, лектор на Европейското училище по радиология и един от научните директори на Европейската програма за сертифициране за компетентност за рак на гърдата.

Учебната програма през първия ден е подходяща за патолози, онколози, генетици, молекулярни биолози, специалисти по образна диагностика и лъчетерапия, клинична лаборатория и хирургия, а през втория ден – за лекари-специализанти, стажанти и студенти по медицина.

Участниците в Академията ще получат сертификати.

Направете Вашата регистрация тук.