Семинар „Лечението на прошката – Даниел Лумера за първи път в България“

Приключило

28 февруари 2019

София

Семинар „Лечението на прошката  – Даниел Лумера за първи път в България“

Дата:

28 февруари 2019, четвъртък

Час:

09:30 - 15:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Мястото ще бъде уточнено допълнително, София

Връзки:

БИЛЕТИ

За контакти:

Надежда Ванева, 0885373914, E-Mail

Организатори:

За събитието

Как прошката лекува?

Едно силно преживяване – прошката, е начин на поведение, самореализация, характерна за всеки индивид независимо от кредо и социална принадлежност. Комплексна визия с влияние върху всеки един аспект на човешкото съществуване.
Международно признатият лектор Даниел Лумера ще проведе своя първи семинар в България!

Кога: 28 февруари
Къде: гр. София (мястото ще бъде уточнено допълнително)

Лечението на прошката е семинар пътешествие, който ще ни помогне да открием нови, революционни хоризонти в експресията на прошката, да преобразим себе си и своя живот.
През последните пет години много научните проучвания и публикации, включително изследвания в областта на невронауките, са фокусирани върху ефекта на опрощаването върху кръвоносната, имунната и нервната система. Този научен интерес допринася за утвърждаване на прошката като важен инструмент за добро здраве и качествен живот.
С тези предпоставки ви каним да вникнете в една философия, която подобрява качеството на живота във всички негови аспекти (личен, релационен и социален) и намира приложение в здравеопазване, правосъдие, образование, политика, изкуство.

БИЛЕТИ: http://bit.ly/Daniel-Lumera-Bulgaria-registration
Ранна цена 100 лв
Цена след 14/02 – 150 лв
За студенти 50% отстъпка

Семинарът е насочен към психолози, лекари, терапевти, работещи с хора със зависимости, терминално болни или при преодоляване на траур; социални работници в специализирани заведения за лишаване от свобода, медицински лица, преподаватели и студенти.

Повече информация за програмата на семинара и за самия Даниел Лумера открийте на официалния сайт на събитието >> http://daniellumera.3con.eu/