Курс за Събитийни Мениджъри / Организатори на Събития

Приключило

24 - 26 мар. 2017

София

Курс за Събитийни Мениджъри / Организатори на Събития

Дата:

24 - 26 мар. 2017, петък - неделя

Час:

09:00 - 19:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Adi's Cook - Book, София, ул. Будапеща 31

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Ади Цанова

За събитието

Независимо дали искате да се занимавате с планиране и организиране на събития от време на време или да се отдадете изцяло на Професията, програмата на Курса на обучение на ще ви осигури всички необходими познания за работата на професионалния Събитиен мениджър/Организатор на събития. Програмата обхваща всеки аспект от планирането, подготовката и провеждането на едно Събитие, от които се нуждае Събитийния мениджър, за да превърне начинанието си в успешен бизнес.

Планирането на събития е едно от „най-горещите“ нови полета за развитие. Професията на Събитийния мениджър е достъпна за хора от всички сфери на живота в наши дни. Въпреки че някои Събитийни мениджъри притежават висше образование в областта или свързано със сферата на този вид бизнес, висшето образование не е задължителен фактор, за да се впуснете в планирането на събития. Разбира се, всяко обучение или образование ще ви даде предимство пред другите в самото начало при стартирането на тази професия. Този Курс е една добра първа стъпка за вашето начинание.

 

Планирането на събития е вълнуващо, доходно и много интересно за избор на професия поле на действие. Тези от вас, които са по-енергични, наслаждават лесно в разговори и общуване с непознати, добре организирани в личен план и имат усет към детайлите могат лесно да се справят с множеството задачи, които съпътстват това така интересно поприще.
Този курс на обучение ще ви запознае с основите на планиране на събития – макро- и микрорамките в няколко последователни урока. Курсът на обучение ще ви предостави и цялостното разбиране за видовете събития и какво е да бъдеш Събитиен мениджър в наши дни. И не на последно място, това обучение ще ви помогне да се впуснете в тази така вълнуваща, често забавна и добре възнаградена професия.

Плащанията се извършват по банков път или в ADI’S COOK & BOOK на ул. Будапеща 31 след предварителна уговорка за среща.

Публикувано на 30 декември