Дата:
24 - 25 ян. 2017, вторник - срядаЧас:
09:30 - 17:00Достъп:
Такса участиеМясто:
DABOV Specialty Coffee, София, ул. Любен Каравелов 58За контакти:
0884 12 00 55., E-MailОрганизатори:
DABOV Specialty CoffeeЗа събитието
Интензивен двудневен курс. В курса са заложени теоретични и практически упражнения.
Набляга се на заучаването на техники за приготвяне на еспресо, капучино и лате арт.
Обучението е предназначено предимно за професионалистите в бранша: баристи, мениджъри и собственици на заведения.
Всеки участник в курса, получава сертификат за Бариста Маестро, издаден от DABOV Specialty Coffee Academy и Асоциация на българските баристи. Дипломата е международно призната и важи в цял свят.
Курсът е подходящ и дава необходимите знания на желаещите да се сертифицират като Баристи 1-во и 2-ро ниво от SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) .
Публикувано на 19 януари