Конференция Scale Up Your Career 2020

Дата:

29 септември 2020, вторник

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Такса участие

За контакти:

00359889366293, E-Mail

Организатори:

Career Giude, JobTiger

За събитието

🚀Искате повече от кариерата си?
🚀Повече удовлетворение!
🚀Повече развитие!
🚀Повече предизвикателства!
🚀Знаете, че можете и заслужавате повече?!

▶️JobTiger и Career Guide представят Scale Up Your Career – конференция от ново поколение, която среща хора с амбиции, като вас и с натрупан професионален опит с топ български и международни работодатели. Конференцията ще се проведе на 29 септември 2020 от 10 до 16 часа в Интерпред – СТЦ София.

🔑Всеки, който дойде на конференцията има възможност да получи предложение за работа още на място.

🚀Вярваме, че е време да спрем да броим часовете до края на работния ден и да започнем да създаваме стойност, да иновираме и да бъдем продуктивни, за да можем да живеем по-добре – като общество и като индивиди.
🚀А най-важната стъпка по този път е подходяща кариера. Тази кариера, която ни изпълва с ентусиазъм и желание всеки ден да показваме най-доброто от себе си.

📆 По време на конференцията:

👉Ще имате възможност да се запознаете с представители на 40 български и международни работодатели на специално изградени работодателски кътове.
👉15 български и международни компании – топ работодатели – ще ви въвлекат във фирмени казуси, които ще представят културата и същността на работа при тях. Именно тези казуси ще им позволяват да селектират кандидати още на място.

👉Има възможност за участие в интерактивни, практически работилници за кариерно развитие от най-добрите лектори в областта, които НЕ се предлагат безплатно извън конференцията.
👉Интерактивен кът за кариерно развитие – можете да тренирате за интервю за работа и да откриете силните си страни и подходящи роли.

▶️ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК – http://scaleupyourcareer.com/ Конференцията е напълно безплатна за посещение, но със задължителна предварителна регистрация.

🎁Трима от присъстващите ще получат награда – индивидуална програма за кариерно развитие – на стойност 590 лв. от Елица Костова. 25 от присъстващите ще получат игра „Пътят на Мечтите“ за поставяне и постигане на цели.

За повече информация посети сайта на конференцията: http://scaleupyourcareer.com/

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

JobTiger – най-голямата компания за комплексни HR услуги в България, стартира като първия кариерен сайт в страната, създаден през 2000 г.
След близо 18 години рабо

Публикувано на 11 май