Събитие Knowledge City 2019

Дата:

28 февруари 2019, четвъртък

Час:

13:30 - 17:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Capital Fort, София, бул. Цариградско шосе 90

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Клуб INVESTOR.bg, Investor.bg

За събитието

Knowledge City 2019 – Градове на бъдещето

➡️ Събитието Knowledge City 2019 е посветено на световните теми за управление на ресурса на знанието, цифровизацията и най-новите технологии.
➡️ В него са предвидени теми от местните примери – Софийска община, европейски примери на държави близки до България и участието на бизнеса в различните сфери на дейност: мобилност и свързаност, дигитализация, урбанизация и финансирането им.


Конференцията Knowledge City 2019 ще бъде посветена на световните теми за управление на ресурса на знанието, цифровизацията и най-новите технологии. Тя ще постави и обсъди теми за съществуващи стратегии за развитие в страна ни, ще покаже световния пример на развитие на градовете по отношение на технологично, инфраструктурно и бизнес развитие, ще обсъдим конкретни важни отрасли и теми, свързани с подобряване на тяхната дейност.

Конференцията си поставя амбициозната цел да събере на едно място бизнес, администрация и институции за открит диалог и предложения за решения на конкретни секторни теми, както и да покаже добри практики от градове близки до нас – Любляна, Варшава и по-развити такива като Виена, например.

Събитието ще се проведе под патронажа на Столична Община.

Формат: Полудневна конференция

Аудитория: 150-200 представители на бизнеса (технологии, енергетика, инфраструктура, финанси, банки и други), браншови организации, представители на институциите и администрацията.