Лекция „Кариерата на мрежовия специалист – от А до Я“

Дата:

20 февруари 2018, вторник

Час:

15:00 - 16:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна Компютърна Академия IT STEP, ет. 7, София, Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

За днешния бизнес мрежовите специалисти са като лекарите за обществото и няма компания, която може да съществува без тях. Точно затова Международна компютърна академия IT STEP ви кани да научите всичко, което трябва да знаете за обучението и професията на мрежовия специалист.

Искате ли да разберете какво се изисква, за да можете да поддържате безопасността на мрежите и да осигурявате поддръжка и мрежови услуги на хората, които се нуждаят от вас? Или просто искате да опознаете възможностите за кариерно развитие пред мрежовите специалисти?

Лекцията „Кариерата на мрежовия специалист – от А до Я“ ще ви представи всичко най-важно, което трябва да знаете, за да отстраните въпросите, които стоят между вас и кариерното ви развитие.

Заповядайте на на 24 февруари в 15 часа в Международна Компютърна Академия IT STEP, на адрес бул. Александър Стамболийски 55, ет. 7.

Събитието е безплатно, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез този линк: https://itstep.bg/events-slider/karierata-na-mrezhoviya-specialist/