Уебинар „Как здравословната хидратация повишава трудовата работоспособност“

Приключило

3 август 2021

Online

Уебинар „Как здравословната хидратация повишава трудовата работоспособност“

Дата:

3 август 2021, вторник

Час:

10:00 - 11:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

LOT-CONSULT, DEVIN

За събитието

Посрещаме август с много горещи дни, а той освен почивка за една част от нас, продължава да е работен месец. 🌡️Опасността от работа навън в горещо време се увеличава. Информираността за това как да работим безопасно в горещо време може да помогне за предотвратяване на наранявания от топлинен стрес и топлинен удар.

За много служители да останат хидратирани на работното място може да бъде трудно. Натоварените графици могат да доведат до пропускане приема на необходимото количество вода, а за някои професии видът работа или специализираното работно облекло затруднява редовния достъп до вода. Опасността от работа навън в горещо време се увеличава. Информираността за това как да работим безопасно в горещо време може да помогне за предотвратяване на наранявания от топлинен стрес и топлинен удар. Хидратацията е ключов фактор за запазване на трудоспособността ни в горещите дни.

⚠️ Ключов фактор за запазване на трудоспособността ни в горещите дни е хидратацията. Тя е състояние, при което намалява съдържанието на вода в организма. Ако обезводняването води до намаляване на телесното тегло с 10-20 % може да бъде опасно за живота.

ЛОТ-КОНСУЛТ в партньорство с ДЕВИН ви кани на безплатен уебинар на тема:
КАК ЗДРАВОСЛОВНАТА ХИДРАТАЦИЯ ПОВИШАВА ТРУДОВАТА РАБОТОСПОСОБНОСТ

Хидратация и работоспособност – говорят експертите

„Как здравословната хидратация повишава трудовата работоспособност“ е темата на безплатен уебинар с участието на експерти по здраве и безопасност от ЛОТ-КОНС

Публикувано на 03 август