Уебинар ,,Как да променим живота си с възможностите на Siberian Health?“

Приключило

12 май 2018

Online

Уебинар ,,Как да променим живота си с възможностите на Siberian Health?“

Дата:

12 май 2018, събота

Час:

12:00 - 13:00

Достъп:

Свободен

Място:

Online

За контакти:

Александр Аненков, 0885463227, E-Mail

За събитието

Публикувахте от За живота и бизнеса в хармония и баланс в 7 май 2018 г.

Уебинарът ще се състои на 12/05/2018, от 12:00 ч. – онлайн. Линк към уебинара в края на описание.

Кое определя живота Ви?
Вие ли контролирате мислите и действията си или те контролират вас?
Желаете ли да увеличите благосъстоянието си?
Искате ли да си позволявате повече неща?
Искате ли да имате по-висок стандарт и да живеете по-добре?

Хората казват, че парите не са всичко на този свят и това е така. Парите са само средството, което ще Ви позволи да постигнете целите си и да живеете един по-добър живот. Липсата им обаче, може да изпълни дните Ви с трудности и лишения.

Ако си мислите, че за да забогатеете в България, трябва да работите усилено много години от сутрин до вечер или пък да си намерите богат мъж или жена – през 2018 г. това НЕ СА единствените начини… Гарантираме Ви това!

Представете си, че имате възможност да използвате система от доказани във времето стратегии и начини за увеличаване на благосъстоянието Ви, които да Ви помогнат да постигнете финансова свобода и да заживеете такъв живот, какъвто си го представяте.

Но как да стане това?

Само позитивно мислене не е достатъчно, нали?

Трябва да знаете как да увеличите стойността на най-големия си актив – това сте Вие самите.

В отговор на тези въпроси ще проведем уебинар, на който ще Ви представим нови възможности. Те помагат за още по-мащабно увеличаване на стойността не само на Вашия потенциал, а и за по-висок стандарт на живот и възможност за международен бизнес.

За кого е този уебинар?

– Имате опит в определена област и хората Ви асоциират с настоящата ви професия или компания, но чувствате, че ви е време за промяна?
– Чудите се дали да промените само компанията или бранша, или професията като цяло?
– Или дори имате идеи да започнете да развивате нещо свое?
– А може би имате представа към каква професия или бизнес да се насочите, но ви липсва яснота, вътрешна мотивация, организираност или стратегия за действие?
– Или пък вече действате, но нямате резултати?

Едно е ясно – кариерната промяна не става лесно. И малцина са тези, които знаят как да съчетаят своите силни страни, ценности и желание за принос с работа, която да им носи удовлетворение, и смисъл, и достойно възнаграждение.

Ако сте сигурни, че е време да направите завой – обратно към себе си… и към кариера, работа, бизнес (изберете Вашето наименование), които да обичате, то този семинар е за Вас!

Как да направим такъв завой правилно и да излезем от въртележката на обстоятелствата ще разкажат представители на Siberian Health, основатели на проекта «Животът – инструкция за употреба»:
Ангел Ангелов – финансист, който има 9 години опит в банковия сектор и вече почти 5 години намира своето призвание извън корпоративния сектор. Сам се определя като Експерт Интегрално Здраве и негова основна цел е създаване на общност от будни личности, с ново разбиране за здравето като баланс между ум, дух и тяло. Тази идея е залегнала в неговата дейност като ментор, лектор и трейнър в различни проекти за бизнес и здраве.

Таня Палазова – дипломиран инженер по „Горско стопанство“. Сертифициран специалист по „Здравословно хранене и здраве“ по Програма „Хранене и здраве“ организирана от Медицински факултет на СУ „Св Климент Охридски“ и Българско дружество по хранене и диететика.
За нея е важно да помага на партньорите си да развиват способностите и достиженията си, чрез което да постигнат живота, за който винаги са мечтали.

Александр Аненков – лидер с 20 годишен опит в система на директни продажби и обучаване на успешни екипи. Изгражда и развива бизнес-екип в системата на компанията. За него е важно да покаже на партньрите си как чрез бизнеса със “ Siberian Health “ те могат да достигнат своите цели и мечти и да им помогне да ги осъществят.
Приоритети: личностен растеж и развитие, финансовата независимост и свобода.

Това е час от Вашето време, който може да преобърне представите и нагласите Ви и да даде нова посока в живота. Предназначен е за всеки, който дръзне да остави зад себе си спънките, болките и блокажите, за да приветства и развие нови възможности, които водят до свобода и финансова независимост.

Лично според нас, моментът е подходящ за промени и вземане на нови решения. Така че, ако сте готови да поемете посоката на живота си в собствени ръце, ако сте готови да направите първата крачка към промяната и успеха, ще се радваме да ви помогнем да го постигнете!

Заповядайте на нашия отворен уебинар!

Линк към уебинар >>>

Очакваме Ви!