Тренинг „Как да представяме успешно своя бизнес?“

Приключило

2 - 3 Дек. 2017

София

Тренинг „Как да представяме успешно своя бизнес?“

Дата:

2 - 3 Дек. 2017, събота - неделя

Час:

13:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Школа по презентационни умения "По стъпките на Дракона", Близо до метростанция "Люлин", София, гр. София, ж.к. Люлин, бл. 384, вх. А, ат. 11

За контакти:

Майк Рам, 0885 71 26 01, E-Mail

За събитието

Умеете ли да говорите убедително и въздействащо?

Знаете ли, че успехът на всеки бизнес идва в голяма степен от умението да представяте своите продукти и услуги интересно и увлекателно, така че да предизвикате желание и интерес у слушателя?

Днес 90% от успешните продажби се дължат на доверието, което създаваме у нашите потенциални купувачи. Доверие към себе си, към марката, която представляваме и и към качествата на продукта, който продаваме.

Затова фокусът на курса е да можете да презентирате вашия бизнес, вашите продукти и услуги, така че да предизвикате интереса и доверието на вашия събеседник.

Да умееш да говориш на другите завладяващо и убедително е изкуство. То е истинско предизвикателство. Това е умението да се разкриеш и в същото време да изглеждаш авторитетно и да излъчваш доверие.

Това се постига с добре изготвен план, упорита подготовка и много упражнения. Тези техники за по-добро общуване ще разучаваме и ще упражняваме на курса по презентационни умения, който ще проведем на 2 и 3 декември в София.

Това е двудневно интензивно обучение, което ще ви даде знания, техники и увереност да говорите пред най-различна публика и така да представяте вашите продукти или услуги, че да предизвикате интереса на вашите събеседници и да спечелите тяхното доверие за дълго.

Обучението е специално ориентирано към всички, които се занимават с маркетинг, продажби, преговори или презентиране; към мениджъри, стартъпери и предприемачи.

Курсът ще се проведе в офиса на школата по презентационни умения „По стъпките на Дракона“ на адрес: София, ж.к. Люлин, бл. 384, вх. А, ат. 11.

Цена за участие: 196 лева.

За повече информация и за регистрация посетете http://drakona.bg/courses/business-presentations/

Двудневен тренинг фокусиран върху изграждане на умения за говорене пред публика и представяне на бизнес продукти и услуги. Ориентиран към хора, занимаващи се с продажби, маркетинг, преговори или презентиране. Подходящ за мениджъри и предприемачи.

Публикувано на 14 ноември