Събитие „Как да намерим престижна работа по света: Съвети от Enhancv“

Приключило

15 март 2018

София

Събитие „Как да намерим престижна работа по света: Съвети от Enhancv“

Дата:

15 март 2018, четвъртък

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Компютърна академия IT STEP, София, бул. „Александър Стамболийски“ 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

За безплатна регистрация: https://itstep.bg/news-bg/kak-da-namerim-prestizhna-rabota-navsyakde-po-sveta-sveti-ot-enhancv/

Имате трудности при изготвянето на своето CV? Имате желание да работите в различни държави и да трупате международен опит? За много хора е достатъчно трудно да открият своето работно място в България, какво остава за глобалния свят. Заповядайте на 15 март от 19.00 ч в Международна компютърна академия IT STEP и ще получите отговор на следните въпроси:

• Искате да намерите престижна работа, но не знаете какви умения биха били нужни и откъде да започнете при подреждането им в CV-то?
• Живо се интересувате от важните „подробности“ и тънкости при кандидатстване за работа, които Ви дават сериозно предимство пред конкуренцията?
• Чудите се как да проучвате компаниите, в които кандидаствате и какво е важно да знаете за тях?
• Не знаете какви действия трябва да предприемем след интервюто?
• Къде да намерим първата си работа в непозната за нас страна?

Всички отговори могат да бъдат намерени в Международна Компютърна Академия IT STEP на организираното специално събитие при отворени врати с почетен гост Eric Halsey. Eric е мениджър по съдържанието в enhancv една от компаниите, които отделят специално внимание на най-важното при кандидатстването за работа – CV-то.

Темата е „Как да намерим престижна работа навсякъде по света: Съвети от Enhancv“, като засяга основните въпроси в при търсенето на работа.

CV-то е нашата своеобразна визитка. То буквално е ситото, чрез което биват отсяти претендентите за дадена позиция и същевременно е нещото, което може да отговори на работодателите за това кои сме ние, какви цели имаме и какво можем.
Събитието ще се проведе на английски език.

Входът за събитието е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез формата в сайта ни – https://itstep.bg/news-bg/kak-da-namerim-prestizhna-rabota-navsyakde-po-sveta-sveti-ot-enhancv/