IT Weekend за eфективен мениджмънт: мотивиране и делегиране

Приключило

20 - 22 окт. 2017

Велинград

IT Weekend за eфективен мениджмънт: мотивиране и делегиране

Дата:

20 - 22 окт. 2017, петък - неделя

Час:

20:00

Достъп:

Кандидатстване

Място:

ENIRA SPA HOTEL, Велинград, ул. „Пушкин” №18

За контакти:

Биляна Събева, +359 887 675 786, E-Mail

Организатори:

Биляна Събева

За събитието

itw2017

КАКВО Е IT WEEKEND?
Прекарваме уикенд на малки групи от 15-20 души, запознаваме се, хапваме, пийваме, говорим на различни QA теми, забавляваме се, научаваме нови неща и се прибираме.
ПО-ПОДРОБНО…
IT Weekend е експеримент, в който група IT специалисти се събират извън София за уикенд и обсъждат технически проблеми, възможности за подобряване на ефективността от работата си, меки умения и други теми, които ги интересуват, обменят знания помежду си, забавляват се, завързват нови контакти и научават нови неща. Някои наричат подобни срещи „meetup“, други – „симпозиум“, трети – „тренировъчен лагер“. IT Weekend не е нито едно от тези неща, но комбинира елементи от всички тях.
За повечето хора и организации в IT сферата не е проблем служителят да отиде на обучение. Проблем е да го няма в офиса. За тях би било идеално, ако обученията се провеждат през почивни дни. От друга страна, хората ценят уикендите си и предпочитат да ги прекарат с близките и семействата си, релаксирайки и забавлявайки се. IT Weekend бяга от традиционните обучения, конференции и други подобни събития, като дава възможност на хората да дойдат сами или с близките си, да се обучават и да отпочинат едновременно, като извлекат максимума от уикенда си.

КОГА: 20.10.2017

МЯСТО: Велинград

ВХОД: 300 лв.

Oчакваме Вашите предложения на някоя от следните теми:
1. Motivating People
2. Setting goals
3. Delegating Tasks
4. Providing feedback properly
5. Measuring people performance
6. Agile Management and Processes (Scrum, Kanban)
7. Soft Skills
8. Proper communication
9. Negotiating with employees
10. Giving motivating tasks and describing them

Близо както до София, така и до Пловдив, Велинград е известен като спа-столицата на Балканите. Курортният планински град има благоприятен климат, уникални природни дадености и отлични условия за спа.

Хотелът разполага с елегантни дизайнерски стаи, като всяка от тях е оборудвана с плоскоекранен телевизор, минибар и климатик. Всяка стая има балкон. Ресторантът сервира българска, международна кухня и рибни специалитети.

На територията на хотела има безплатен Wi-Fi, а на разположение на участниците е многофункционална конферентна зала, оборудвана за обучения в спокойна и продуктивна среда.

Спа комплексът разполага с ароматна парна баня, финландска сауна, контрастен душ, ледено ведро, джакузи, минерални басейни (закрит и открит) с вода, идваща директно от термален извор „Вельова баня“ и страхотен масажен център с 10% отстъпка за участниците в IT Weekend.

Публикувано на 18 август