IT Weekend за автоматизирано тестване на софтуер

Приключило

6 - 8 окт. 2017

Луковит

IT Weekend за автоматизирано тестване на софтуер

Дата:

6 - 8 окт. 2017, петък - неделя

Час:

20:00

Достъп:

Кандидатстване

Място:

DIPLOMAT PLAZA HOTEL&RESORT, Луковит, ул. „Д. Талев” №2

За контакти:

Биляна Събева, +359 887 675 786, E-Mail

Организатори:

Биляна Събева

За събитието

itw2017
IT Weekend за автоматизирано тестване на софтуер

КАКВО Е IT WEEKEND?
TL;DR

Прекарваме уикенд на малки групи от 15-20 души, запознаваме се, хапваме, пийваме, говорим на различни QA теми, забавляваме се, научаваме нови неща и се прибираме.

ПО-ПОДРОБНО…

IT Weekend е експеримент, в който група IT специалисти се събират извън София за уикенд и обсъждат технически проблеми, възможности за подобряване на ефективността от работата си, меки умения и други теми, които ги интересуват, обменят знания помежду си, забавляват се, завързват нови контакти и научават нови неща. Някои наричат подобни срещи „meetup“, други – „симпозиум“, трети – „тренировъчен лагер“. IT Weekend не е нито едно от тези неща, но комбинира елементи от всички тях.

За повечето хора и организации в IT сферата не е проблем служителят да отиде на обучение. Проблем е да го няма в офиса. За тях би било идеално, ако обученията се провеждат през почивни дни. От друга страна, хората ценят уикендите си и предпочитат да ги прекарат с близките и семействата си, релаксирайки и забавлявайки се. IT Weekend бяга от традиционните обучения, конференции и други подобни събития, като дава възможност на хората да дойдат сами или с близките си, да се обучават и да отпочинат едновременно, като извлекат максимума от уикенда си.

КОГА: 06.10.2017

МЯСТО: Луковит

ВХОД: 300 лв.

Oчакваме Вашите предложения на някоя от следните теми:

1. New tools & technologies for testing software
2. Design Patterns
3. REST(ful) Services testing
4. Automated DB testing
5. CI/CD, Virtual Machines, Docker containers
6. Mobile Automation Testing
7. UI Automation Testing
8. Software Code & Test Metrics
9. Test Documentation & Bug Reporting
10. Automated Security Testing

Само един час път с кола от София (100 км), като се движите предимно по магистрала (по направление София-Плевен), за да достигнете до екологичния геопарк „Искър-Панега“, с редица природни феномени наоколо (например „Божиите очи“ и „Съевата дупка“).

От отварянето си през 2006 г. хотелът е получил редица награди, има отличен рейтинг в Booking.com и приз за високо качество на предлаганата услуга през изминалата година. В него са отсядали Колин Фарел и Джейсън Момоа.

Diplomat Plaza Hotel & Resort, гр. Луковит е първият 4-звезден тематичен хотел в България, сертифициран от НАПОО за извършване на професионални обучения, с оптимална атмосфера за нашата цел.

Това е и причината да го изберем за първите IT Weekend-и и да продължим добрата традиция и през 2017 г.

Освен излети сред природата наоколо, можете да се насладите безплатно на спа-центъра с вътрешен и външен басейн, джакузи, финландска сауна, инфраред сауна, парна баня, контрастен душ, тангентор и хамам, като през 2015 г. хотелът е спечелил и приз за регионален anti-aging център на Балканите.

Публикувано на 18 август