Innovation Explorer 2021

Дата:

25 февруари 2021, четвъртък

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Sofia Event Center, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Innovation Starter

За събитието

Искаме да се потопим един слой по-дълбоко. След бурната 2020 г. и пандемията Covid-19, протестите, рецесията няма съмнение, че ноу-хау за иновациите е ключът към бъдещия ни успех.

Сега сме на кръстопът – иновационен кръстопът – да бъдем успешна, здрава, амбициозна нация или да повтаряме стари грешки.

В партньорство с икономисти, учени и инвеститори агенцията за иновации Innovation Starter ще сподели своята смела визия за иновациите. Как да ускорим своите силни конкурентни предимства и положителни нагласи за успешно бъдеще напред.

Във връзка с вероятно удължаване на извъндрените обстановка или положение във връзка с пандемията от Covid-19, моля преди да закупите билета си за събитието да се запознаете с ограничението на отговорността за провеждане:

Сценарий 1. На живо.

При нормална епидемиологична обстановка. Събитието се провежда наживо в София Ивент Център, като се спазват стриктно засилени мерки за безопасност за посетителите: измерва се термална картина на входа, спазва се социална дистанция, включително между гостите и сцената; храната и материалите са подготвени в индивудуални пакети и на разположение са допълнителни дезинфектанти и санитарни материали. Предвидено е и излъчване и наживо за аудитория, която предпочита да следи събитието отдалечено.

Сценарий 2. Излъчване наживо.

При извънредна пандемична обстановка. Форумът ще се излъчи наживо от сцената в София Ивент Център, като там присъстват само международните гости, модераторите и организационния екип. В този случай, ще се изгради холограмна-вртуална сцена, като гостите ще получат специален сет с бранидирани 3D VR Box очила, храна, програма, книжка и рекламни материали за достъп и гледане от вкъщи/офиса.

Сценарий 3. Излъчване на запис.

При извънредно пандемично положение. Международните ни гости няма да могат да достигнат страната и ще изпратят видео записи на лекциите, които заедно със записите на българските лектори се сглобяват в общо видео на запис и се излъчва шоу в тв формат с екран. Модераторите и водещите ще могат да коментират от импровизираното ни студио наживо от София Ивент Център и да отговарят на въпроси от публиката в реално време. Гостите отново ще получат специален сет с бранидирани 3D VR Box очила, храна, програма, книжка и рекламни материали за гледане от вкъщи/офиса.

Сред гостите през 2021 г. ще видите и чуете:

Rik Vera, Business Philosopher
Marie-Louise Köhl Harritsø, Regional Director, Reach For Change Europe
Benjamin Evans, Inclusive Design Lead at AIRBNB
Dimitar Bechev, Center for European Studies Harvard
Yulia Stark, President European Women Association, Founder FAB Academy, WINTRADE Global Executive
и др.