Информационна среща „Предприемачите в Действие в Карнобат – започни успешен бизнес“

Приключило

5 март 2019

Карнобат

Информационна среща „Предприемачите в Действие в Карнобат – започни успешен бизнес“

Дата:

5 март 2019, вторник

Час:

14:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Народно читалище Димитър Полянов, Карнобат, Площад "3 март"

За контакти:

E-Mail

За събитието

Възможности за участие в обучения по предприемачество, помощ за съставяне на собствен бизнес план, менторска подкрепа, съдействие по юридически и счетоводни въпроси, както и всяка друга помощ за стартиране на собствен бизнес, които предлага проект „Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество“, ще бъдат представени в Карнобат на 5 март 2019 г., вторник, от 14:00 до 18:00 ч. в Народно читалище Димитър Полянов, площад „3 март“.

Проектът е насочен към всички жители на Югоизточен регион и по-конкретно областите Бургас, Сливен, Ямбол и Стара Загора, желаещи да започнат самостоятелен бизнес и да реализират своя бизнес идея. В него могат да участват както безработни, така и заети или неактивни граждани.

Включването в обученията, както и във всички останали дейности по проекта, е абсолютно безплатно.

Събитието в Карнобат е част от предприемаческото „роудшоу“ на „Предприемачите в Действие“ – екипът от съмишленици, изпълняващи проекта, които са готови да споделят своя опит и знание с всеки, който иска да реализира успешно своите бизнес идеи.

В рамките на информационното събитие в Карнобат всеки, който желае, ще може да получи информация за предстоящите обучения, да зададе своите въпроси и да получи конкретни отговори от експертите, както и да се запознае с реални примери от бизнес практиката и опита на предприемачи, реализирали успешно своите бизнес идеи.

Проект „Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество“ се изпълнява от Сдружение „КЛЪСТЕР ИНФОРМАЦИОННИ И КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ БУРГАС“ (ИКТ Клъстер Бургас) и Агенция Про Уей ЕООД и е финансиран от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския социален фонд.

Допълнителна информация за проекта:

Начало