Събитие ,,Game Dev Summit Monthly #7 – Еволюция“

Дата:

31 май 2018, четвъртък

Час:

19:30 - 22:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Culture Beats Sofia, София, пл. България 1 (Национален Дворец на Културата), 1000 София

За контакти:

Хелиана Велинова, +359 9 88761671, E-Mail

Организатори:

Game Dev Summit

За събитието

Седмото издание на Game Dev Summit Monthly, осъщестяващо се с подкрепата на B12 Games, ни среща с гейм дизайнера Александър Филипов от Gameloft. Компания, която е на пазара близо 20 години, е основен фокус – мобилни игри, а офисът им в България е един от най-големите у нас.

Александър е дългогодишен гейм дизайнер в GameLoft София, където работи по многобройни проекти, като в последно време се фокусира върху разработката на March of Empires. За седмото издание на събитието той ще сподели опита си за „Как да подобрим и еволюираме играта си след пускането й на пазара?“

За нас е чест да ви запознаем с и с Todor Todorov и Ivaylo Koralsky от българското студио Kyodai, които във втората част на събитието обещават да разкрият тайни от реализирането на една своя мечта, а именно Project Elea.
„Elea е дебютният ни проект, който е и първата българска игра от така нареченият walking simulator жанр. Като бесни фенове на научната фантастиката, тематично играта е изградена именно в споменатите sci-fi канони. Платформите, за които ще дебютира Elea през лятото са Steam и Xbox One“, споделя преди събитието Ивайло Коралски.

С радост ви съобщаваме, че ще завършим вечерта с второто издание, на куиза ForPlay Wars, подготвен от нашите приятели от ForPlay.bg. Почнете да се подготвяте от сега, защото те ще поставят на изпитание познанията ни в сферата на гейминга. За победители, сме подготвили специални награди – слушалки от партньорите ни Genesis.