Серия от обучения „Финансово планиране – или среща със себе си. В бъдещето“

Приключило

28 май 2019

София

Серия от обучения „Финансово планиране – или среща със себе си. В бъдещето“

Дата:

28 май 2019, вторник

Час:

16:00 - 20:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Централ Хотел София, Зала Сердика, София, бул. Христо Ботев 52

За контакти:

Павлина Кошерова, 02 / 4 23 23 91 , E-Mail

Организатори:

Сдружение НБМ

За събитието

Почти неизвестен е фактът, че разликата между корпоративни и лични финанси е огромна и обикновено специалистите по едното не могат да дават компетентни съвети по другото.

Ще имате възможността да се запознаете с топ консултанта в сферата на управление на личните финанси Олег Григоров и да придобиете специфични знания с практическа насоченост на достъпен език в областта на управление на личните финанси, която да Ви помогне ефективно да усъвършенствате управлението им за себе си.

За обучението:

• науката за личните финанси с всички нейни аспекти – инвестиране планиране, пенсионно планиране (вкл. пенсионната система на България с всички производни), банкови инструменти и логики при потреблението им, застрахователно планиране, данъчно и наследствено планиране;
• лична интерпретация на тези общовалидни теми;
• отговор на всички въпроси, които предизвикват интерес локално или времево – недвижими имоти, криптовалути, взаимни фондове, индексни фондове, разлики между пасивно и активно управление на капитали и логиката на личния избор за всеки отделен човек;
• лекциите се провеждат при страхотна атмосфера – със забавни тестове, провокации и въпроси, които са злободневни и интересни за всеки.