Конференция „Емоционалната интелигентност – императив в бизнеса и лидерството“

Приключило

1 октомври 2020

София

Конференция „Емоционалната интелигентност – императив в бизнеса и лидерството“

Дата:

1 октомври 2020, четвъртък

Час:

09:00 - 18:30

Достъп:

Входен билет

Място:

hotel Grami , София, София, бул. Александър Малинов 79

За контакти:

office@docheva.com, +359 882 345 521, E-Mail

Организатори:

Docheva&partners

За събитието

Eлитно събитие за предприемчиви и далновидни лидери, управляващи с пулса на днешния ден. Проектирано е за ръководители на организации, предприемачи и собственици на бизнеси, ръководители на екипи от фирми – лидери в своите сектори.

Ще ви представим съвременни концепции и изследвания, методики и инструменти, примери и добри практики, за да способстваме генериране на идеи и обмяна на опит по използването на емоционалната интелигентност в бизнеса.

Емоционалната интелигентност е сред най-важните умения в 2020 г. и има огромен и неоползотворен потенциал в България. „Емоционалната интелигентност – императив в бизнеса и лидерството“ е лидерски мега акселератор, който ще се проведе на 9 април 2020 г. в Холидей ин. За първи път у нас ще дойдат международно признати бизнес консултанти, лектори и автори на бестселъри. Всички водещи съчетават бизнес опит и задълбочени знания в темата.

В първата част на програмата са презентации по значими за всеки ръководител теми и панелни дискусии с въпроси от аудиторията.

Във втората част участниците избират сред 9 уъркшопа в малки групи, всеки състоящ се от две теми. В края ще има работен коктейл за обмяна на идеи и контакти.

Подробности ще намерите в документите Програма и Лектори и фасилитатори, Публикациите по темата; „Водещите разговарят за“

Регистрация за участие.

Публикувано на 05 февруари