Електронно обучение „Успешно интервю за работа“

Дата:

22 сеп. - 30 окт. 2021, сряда - събота

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

За събитието

Електронно обучение „Успешно интервю за работа“.

Съвети за интервю за работа, CV образец.

 

Получили сте покана за интервю за работа – поздравления! Електронно обучение „Успешно интервю за работа“ съдържа полезни съвети за интервю за работа, примерни въпроси за интервю и подходящи отговори. Заплата. CV образец.

Аз търся работа. Приготвям си автобиография. Разучавам как да си направя забележително CV. Преравям всички обяви за работа. Свалям CV образец и го разглеждам.  Всеки ден преглеждам нови и нови обяви за работа. Редактирам моята автобиография по няколко пъти докато стане идеална. Търся работа в различни платформи. Чета обявите. Кандидатствам на всяка подходяща обява за работа и изпращам моето „CV образец“.  И накрая, съм поканен на интервю. И даже на още едно интервю! Започвам да се притеснявам …….Разпознавате ли се?

Първата Ви емоция е радост, но в следващия миг идва паниката. Това е абсолютно нормално, особено ако сега започвате професионалното си развитие.

За да направите добро впечатление на интервюиращия, трябва да се подготвите предварително. За да Ви помогнем в тази задача създадохме интерактивното електронно обучение „Интервю за работа“. В него сме включили полезна и практически насочена информация за подготовка за интервю за работа, примерни въпроси за интервю и техните най-добри отговори, какви качества трябва да покажете по време на интервюто и много други.

 

Какво включва курса?

Модул 1. Какво представлява интервюто за работа?

Модул 2. Как да се подготвите за интервю за работа?

Модул 3. Какво да очаквате по време на интервю за работа?

Модул 4. Качества, които да демонстрирате по време на интервю за работа

Модул 5. Примерни въпроси за интервю и подходящи отговори

Модул 6. Как да се подготвите за тест?

Модул 7. Съвети за стажанти.

Модул 8. Одобрение или отказ – признаци, че компанията не е Вас; признаци, които показват, че интервюто е преминало добре.

 

Допълнителни материали: финален тест, файлове за сваляне.

 

Как се преминава обучението?

Всеки обучаем получава персонален акаунт за достъп до обучението. То се преминава онлайн, в удобно за потребителя време и място. Единствените неща, които са нужни, са компютър/лаптоп и достъп до интернет.

 

Такса участие: 96 лв.

Можете да се запишете тук: https://shop.online-learning.bg/uspeshno-intervyu-za-rabota,-zaplata,-obyavi-za-rabota

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64