Електронно обучение “Microsoft PowerPoint за напреднали”

Дата:

22 сеп. - 30 окт. 2021, сряда - събота

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

За контакти:

+359 2 850 53 64, E-Mail

За събитието

Онлайн курс за самоподготовка по Microsoft PowerPoint напреднали

Открийте какво може да Ви предложи най-използваната в света програма за презентации. Нека курсът за напреднали да е една стъпка към Вашето професионално развитие.

Microsoft PowerPoint е мощен инструмент за дизайн на презентации.

Дори начален слайд на презентация или слайд за съдържание могат да бъдат направени по уникален начин. При преминаване на курса, ще можете дори да правите рекламни видеа – само с PowerPoint.

 

Забележка: Препоръчваме Ви да започнете с курса за начинаещи, ако имате малко опит за работа с програмата. Ако можете да създавате и настройвате текст, инфографики, таблици, Smart Art, анимации, това е курсът за Вас. Ще надградите всичко, което поставя основите на PowerPoint. Учудващо е колко може да се постигне с тази наглед семпла за използване програма. Готови ли сте? Можете да започнете веднага!

 

Каква е целта на курса?

Основната цел на този курс е самообучението в онлайн форма за работа с програмата.

Ще преминете през модулите, всеки от които съдържа упражнение. Направете упражненията. Така ще придобиете представа за ефектите които бихте приложили на Вашите презентации. За Ваше улеснение, всяко упражнение е във видео формат. Също така, където е необходимо, за преминаването на урока има файлове за сваляне. Ще забележите, че някои упражнения са само за изработка на един слайд – инфографика. Съветваме Ви да използвате този похват на малко отбрани места във Вашата презентация.

Упражненията които са по-дълги – над 20 минути, можете да преминете с Ваше темпо. Други упражнения съдържат подробна писмена информация за определeна функция на PowerPoint, като Упражнението се намира след описанието.

 

Какво включва курса?

Съдържание

Модул 1. Основи на PowerPoint. Да започнем курса за напреднали.

Модул 2. Работа със слайдове. Някои интересни функции на слайдовете.

Модул 3. Работа с текст и обекти. Комбинацията, която почти всеки слайд има.

Модул 4. Работа с текст и обекти – допълнителни упражнения.

Модул 5. Проверка и персонализиране на презентации. Сигурност при работа с PowerPoint.

Модул 6. Дизайн на презентации. Научете повече за начините за придаване на чар на презентация.

 

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за потребители на програмата с основни познания. Обучаемият за този курс трябва да може да напълни слайд сравнително бързо и да се ориентира цялостно в менютата на програмата. Също така, е падходящо за фирмено обучение на голям брой служители, тъй като формата на обучение е дистанционна. Това означава, че за мениджъра на голям екип не е нужно да събира всички колеги на едно място – всеки може да премине курса в удобно за него време и да го завърши с Финалния тест. Това няма да пречи на другите работни задължения, което прави курса много подходящ за Фирмено обучение.

 

В този курс поставяме ударението на крайния резултат от една презентация. Например, имате текст и изображения и искате да ги анимирате с няколко анимации за начало и няколко анимации за изход от екрана.

Дори нещо толкова семпло като добавяне на анимация на начален слайд на презентация, показва прецизност и придава професионален вид на Вашия слайд.

В професионална среда, е важно да сте подготвени. Затова, в курса ще намерите и много съвети за провеждане на презентация. Говорихме за това и в курса за начинаещи, като тук ще навлезем в дълбочина.

С това, нашият онлайн курс обхваща целия процес по създаване на презентация – създаване на слайдовете, анимиране, преходи, създаване на графични елементи, накрая – презентиране.

 

Как се преминава обучението?

Обучението и изпита се преминават онлайн – в удобно за Вас време и място. За да работите с обучението, ще са Ви нужни: MS Word, MS PowerPoint, MS Exel, достъп до интернет. Когато се запишете, получавате персонален акаунт за достъп до обучението, задачите и файловете за работа.

Издава се сертификат за преминато обучение по MS PowerPoint.

 

Такса участие: 144 лв. с ДДС. Можете да закупите обучението тук: https://shop.online-learning.bg/microsoft-powerpoint-za-naprednali.

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64