eCommerceConf: Proven Strategies for eCommerce Success

Дата:

18 - 20 окт. 2022, вторник - четвъртък

Час:

13:00 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

Никола Илчев, E-Mail

Организатори:

eCommerce Academy

За събитието

Първото издание на този международен виртуален формат на конференция и експо зона ще се проведе през октомври 2022, за да очертае тенденции, очаквания и възможности през 2023 за екипите на онлайн магазините, експертите, които управляват дигиталните маркетингови активности, продавачите в Amazon, доставчиците на услуги в сферата на електронната търговия.

Селекцията от европейски и американски лектори гарантира експертното ниво на събитието, а възможността за нетуркинг в рамките на платформата, където се провежда eCommerceConf, както и разходката из виртуалното експо ще добави стойност към презентациите. Предвидени са и сесии на живо с въпроси и отговори на тема Amazon бизнес, когато на практика гостите ще видят реалните казуси решени на момента.

Топ лектори като Еван Джонсън от Admitat USA, Стивън Поуп, който управлява Amazon агенция с над 300 служители, Раян Креймър, който помага на бизнесите да бъдат успешни при развитие на нови пазари, Алекс Генов, който работи като маркетинг експерт към Zappos и много други, ще говорят по трите основни теми на конференцията eCommerce, Digital Marketing & Amazon business.

Събитието ще даде възможност и комуникация в реално време между участниците, с които регистираните могат да се свържат и продължат разговори за бъдещи партньорства и съвместни проекти.

Партньори на eCommerceConf са Segmentify, Paragon, helloTAX, както и още над 20 различни компании от сферата на онлайн продажбите и дигиталния маркетинг.

Никола Илчев, създател на eCommerce Academy и организатор на eCommerceConf, лично гарантира, че съдържанието ще е изключително полезно за всички, които през 2023 година искат да развият своя онлайн бизнес на още по-високо ниво, да създадат нови контакти за бизнес извън България, както и да се обогатят с нова информация, за която не са подозирали до този момент.

Регистрацията за българи е с промокод, който дава 100% безплатен достъп:

Ecombg , който можете да ползвате тук: https://ecommerceconf.com/ дo 17.10.2022.