Дискусия „Корпоративна прозрачност“

Дата:

9 декември 2019, понеделник

Час:

13:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Дом на Европа, София, ул. "Георги С. Раковски" 124 1000 София България

За контакти:

Биляна Камбурова, 0896 60 98 10, E-Mail

Организатори:

За събитието

По повод Международния ден за борба с корупцията на 9 декември 2019 г., Германо-Българската индустриално-търговска камара и фондация „Каузи“ организират дискусия на тема „Корпоративна прозрачност“.

Целта на събитието е да повиши обществената чувствителност към проблемите на почтеността, прозрачността и отчетността в работата на българските компании. Чрез ежегоден мониторинг, обмяна на опит и трансфер на know-how от водещи компании, нейните инициатори вярват, че ще повишат капацитета на фирмите да докладват своето въздействие върху икономиката, обществото и околната среда.

Основна тема в предстоящото събитие ще бъде представяне на резултатите от пилотното за България проучване на състоянието на нефинансовото отчитане на българските компании в изпълнение на Европейската директива 2014/95/ЕС за оповестяване на нефинансова информация и на информация за многообразието от страна на някои големи предприятия и групи.

Ключов гост-говорител на събитието ще бъде Мария Алексиу, член на Управителния съвет на най-голямата европейска мрежа за корпоративна устойчивост и отговорност CSR Europe.

Пелагия Виячева, директор „Връзки с инвеститорите“ в Софарма, Люба Никифорова, КСО мениджър в ТИТАН Златна Панега Цимент и Елица Георгиева, ръководител „Корпоративни комуникации“ в ЛИДЛ България ще представят опита и добрите практики на техните компании и ще дискутират по актуални въпроси с гостите на събитието.

Линк към онлайн регистрация: ТУК
Линк към събитието: ТУК

Линк към програма на събитието ТУК