Digital4Varna: SEO & Content Marketing Conference 2020

Приключило

24 октомври 2020

Варна

Digital4Varna: SEO & Content Marketing Conference 2020

Дата:

24 октомври 2020, събота

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Черно море, Варна

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Digital4 Foundation

За събитието

Digital4.Foundation всяка година събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.
Тук ще имате възможност да се запознаете и получите съвети по актуални теми и казуси свързани с вашия онлайн бизнес. Не пропускайте регионалното ни събитие „Digital4Varna: SEO & Content Marketing Conference 2020“ на 24.10.2020 г.

D4B 2020 ще Ви представи актуалните тенденции и ще Ви даде нужните знания за дигиталния бранш и онлайн търговията. С тяхна помощ ще трансформирате бизнеса си, за да постигате по-добри резултати и да изпреварите конкуренцията.

КАКВО ЩЕ ВИДИТЕ?

Последните авангардни иновации в дигиталните технологии. На конференцията ще видите и внедрите най-ефективните и съвременни стратегии и алгоритми за онлайн маркетинг в България. Благодарение на информацията която ще получите Вие ще трансформирате своето виждане за възможностите на дигиталните технологии.

КОГО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ?

Digital4 е общуване! Общуване с лектори и колеги! Общуване с клиенти и партньори! Ние се стремим да създаваме и поддържаме атмосфера, чрез която помагаме на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности. Ние приветстваме общуването! Присъединете се! Ще Ви хареса!

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Много! Digital4Varna е събитие, в което ще научите актуални методи за създаване на ефективно съдържание и работещи SEO тактики. Ние събираме за Вас най-добрите казуси и примери от реалната практика във Вашата сфера.