DigiHUB Конференция: IT бизнес, предприемачество и управление на таланти

Приключило

16 ноември 2018

Бургас

DigiHUB Конференция: IT бизнес, предприемачество и управление на таланти

Дата:

16 ноември 2018, петък

Час:

10:00 - 15:00

Достъп:

Само с покана

Място:

Хотел "Бургас", зала „Бургас“, Бургас, ул. Хан Крум 5

За контакти:

E-Mail

Организатори:

DigiHUB

За събитието

Регионална конференция, посветена на информационните и комуникационни технологии, управление на бизнеса, иновациите и човешкия потенциал.

На 16 ноември 2018 г. в Бургас ще се съберат водещи експерти в управлението на проекти и бизнеси в ICT сектора, в развитието на човешкия потенциал и транснационалните партньорства в сектора на високите технологии.

По време на събитието ще бъдат разисквани възможностите за успешно взаимодействие между бизнеса, предприемачите и талантите, и успешното развитие на бизнеса чрез използване на информационните и комуникационни технологии.

Целта на конференцията е да покаже добрите практики при използването на информационните и комуникационни технологии в управлението на бизнеса и талантите.

Акценти:

  • Обучение на таланти в онлайн среда. Споделена работа, E-обучение и създаване на „Банка от експерти“
  • Да създадеш собствен бизнес или да бъдеш „вътрешен предприемач“ в компанията, която работиш. Мотивация, технологични решения и обучение
  • Бизнес в „Облака“. Как да работим за германски компании от България. Иновативни софтуерни решения, които скъсяват дистанцията между работодатели и служители, пестят пари, повишават ефективността

DigiHUB e българската експертна и дискусионна общност, която събира водещи бизнеси, специалисти и таланти в информационните и дигитални технологии. Нашата мисия е чрез серия от събития и обучения, както и чрез активна комуникация с компаниите, държавната и местна администрация и експертите, да поставим на обществено внимание важните елементи от дигиталната трансформация на българската икономика и заедно да добавим стойност към успешното професионало и бизнес развитие на Бургас и България.

Публикувано на 12 ноември