Детска работилница „Да си направим постер за стая“

Приключило

25 февруари 2018

София

Детска работилница „Да си направим постер за стая“

Дата:

25 февруари 2018, неделя

Час:

11:00 - 12:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия It Step, eт. 7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Нещата, които съществуват само във въображението ни, могат да оживеят в реалния свят. В това ще се убедят всички, които дойдат в Международна компютърна академия IT STEP – мястото, където с помощта на най-модерните компютърни технологии границата между нас и нашето въображение изчезва.

Събитието ще даде възможност на децата да разгърнат фантазията си на воля. Под ръководството на най-добрите преподаватели, те ще изработят постер, който после могат да принтират и да сложат в стаята си, за да не забравят никога уникалното приключение, което ги очаква на 25 февруари от 11:00 часа.

Малките герои ще използват Adobe Photoshop като пръв помощник, а нашите преподаватели Алекс и Вили ще бъдат техни съветници в приключението по създаването на постер за стаята си.

Работилничката е подходяща за млади мечтатели на възраст между 8 и 12 години, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го поискаш. Мястото на срещата е бул. Александър Стамболийски 55, ет.7 – истинското училище за магия и вълшебство.

Уроците по магия са безплатни, но групите ни с магьосници-чираци се пълнят бързо, затова изискваме регистрация за всеки бъдещ магьосник.