Курс „Даване и получаване на обратна връзка“

Приключило

14 септември 2020

Online

Курс „Даване и получаване на обратна връзка“

Дата:

14 септември 2020, понеделник

Час:

12:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Връзки:

Към курса

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Multitrain

За събитието

Създаването на доверителна среда за даване на обратна връзка не е лесна работа. Изискват се редица умения, за да можете да давате или получавате обратна връзка по един уважителен, въздействащ и наистина водещ към ползотворни цели начин. Конструктивната обратната връзка е от ключово значение за постигане на успех не само в организационен, но и в личен план. Мнозина хора имат сериозни затруднения да дават обратна връзка и често я избягват. Още повече хора се чувстват буквално ужасени когато получават обратна връзка. Отказа от даване и получаване на обратна връзка ви лишава от шанса да коригирате неприемливото поведение. Неудовлетворението расте, ангажираността спада, лоялността страда и въобще не става ясно на хората всъщност отлично ли се справят или са пълен провал. Екип от опитни психолози и успешни действащи мениджъри споделят своя опит, дават разбираеми обяснения и практически съвети как да подобрите уменията си даване и получаване на конструктивна обратна връзка.

В този онлайн курс ще се запознаете с общата картина на процеса на даване и получаване на обратна връзка. Ще научите да прилагате в реалния живот редица изпробвани и работещи инструменти за даване на впечатляваща конструктивна обратна връзка като запазвате уважението, достойнството и развивате ползотворни взаимоотношения с хората около вас. Ще получите лесни за усвояване и използване реалистични сценарии за даване на обратна връзка на работното място. Ще имате достъп до практически съвети как да получавате обратна връзка и да извличате същественото, позитивното и по какъв най-добър начин да се възползвате от нея. С удоволствие ще дискутираме различни въпроси и ще отговорим на конкретните ви търсения в тази област. Целият екип  ще се радва да ви посрещне и приветства с добре дошли в този атрактивен онлайн курс.

Това дистанционно онлайн обучение е подходящо за:

Всеки, който иска да се чувства комфортно в процеса на даване и получаване на обратна връзка, особена на работното място
Ръководители, които дават обратна връзка на своя екип и искат хората им да се развиват и израстват като професионално така и като личности
Хора, които искат да развият практиката за даване на конструктивна обратна връзка в организацията
Курсът е подходящ за хората от всички нива на организацията (отделни служители или ръководители)
Възможността да задавате въпроси на водещите  и другите участници и да получавате отговори, дава допълнителна стойност на това онлайн обучение.