Дискусия „Да печелим от отпадъци – ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“

Дата:

28 ноември 2019, четвъртък

Час:

09:00 - 17:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Бизнес център Capital Fort, Зала "Сити", София, бул. Цариградско шосе 90

За контакти:

Мая Мишева, 0884753358, E-Mail

Организатори:

DMI Events

За събитието

Генерират ли печалба отпадъците? Как различните бизнес сектори могат да си взаимодействат? Опазването на околната среда – задължение, тежест или бизнес възможност?

Предстои второто издание на успешния дискусионен форум за печелившата употреба на отпадъци. Миналогодишното събитие привлече вниманието на над 10 търговски камари и представители на над 30 средни и големи компании.

Събитието за срещи, печеливши партньорства и дискусии „Да печелим от отпадъци – ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“, ще акцентира не само върху тези въпроси, но и върху четирите основни природни елемента, които са засегнати. Върху тяхната движеща енергия, обвързаността им с икономиката и как всичко това да съществува устойчиво заедно.

Вие, гостите на събитието, ще бъдете част от панелите, в които ще научите за новите и алтернативни модели за развитие на устойчива зелена политика.

Сред модулите в програмата са продукти, услуги и системи, които по успешен начин управляват отпадъци, свързани с почвите, водите и въздуха. Участието на мотивиращи проекти и лектори ще ни покаже, че има смисъл в това да мислим как да намалим и елиминираме въздействието на отпадъчните продукти от своя бизнес. И ще ни даде пътищата, по които да тръгнем, за да спечелим от това. Присъствието на такъв тип събитие е отлична възможност за създаване на нови контакти, които да се превърнат в печеливши бизнес партньорства.

Бизнес център Capital Fort посреща гостите на столицата с авангардни архитектурни форми и елегантен дизайн, като бъде достоен конкурент на финансовите търговски центрове по света.Комплексът се състои от две офис сгради, финансов център, конферентни зали, банкови офиси, ресторанти и заведения за хранене с зимна градина, магазини, шоуруми, фитнес център, салон за красота, туристическа агенция, химическо чистене, подземни парнкинги с 750 бр. парко места.

Публикувано на 18 октомври