Bulgaria Excel Days Conference

Дата:

22 - 23 Ное. 2017, сряда - четвъртък

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Capital Fort, София, бул. ``Цариградско шосе`` № 90, 1784, София, България

Връзки:

Bulgaria Excel Days

За контакти:

ITraining, 0887602707, E-Mail

Организатори:

ITraining

За събитието

Събитието е първо по рода си в България и е посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Microsoft Excel, VBA и PowerBI в бизнеса.

То ще се проведе на 22-ри и 23-ти ноември, 2017 г. в конгресния център на Capital Fort, София.

Първия ден ще се състои конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excelкато Хенк Влутман и Ян Карел Питерс (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция) и най-изявените български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel департамента на Microsoft в Сиатъл, САЩ.

А втория ден ще се проведе Мастърклас по PowerBI for Excel, воден от Кен Пълс, Microsoft MVP от Канада,един от най-големите световни експерти в областта на Excel, Power BI и Data Analysis.

Събитието е насочено изцяло към корпоративни участници – представители на бизнеса, предимно от големите български компании и чуждестранните фирми в България. Очакваме между 150 и 200 души да вземат участие в конференцията, а мастъркласът е с лимитиран достъп – за около 25 участника.

Събитието се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.