Обучение „Бизнес симулация – интерактивна игра“

Дата:

13 ноември 2019, сряда

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

MDV Professional Education, партер, учебна зала Inspiration, София, ул. "Шейново" 7

За контакти:

Христина Христова, +359 887 492 126, E-Mail

Организатори:

MDV Professional Education

За събитието

Бизнес симулацията е най-приятният начин за надграждане на знания и усвояване на умения за стратегическо планиране, преговори, работа в екип, ефективна комуникация с колеги, клиенти и партньори.

Включете се в 
Professional Services Today  –

симулация за сектор „Услуги“
на
13 ноември /сряда/
от 9:00 до 18:00
с фасилитатор
Георги Кирилов FCCA, CF

Докато се забавлявате, ще научите как да управлявате ресурси и екипи, да увеличите печалбите, да мотивирате служителите, ще имате възможност да поемате рискове в защитена среда и да видите резултатите от вашите решения.

Ще бъдете част от екип, който управлява своя собствена фирма за професионални услуги. Ще се състезавате на конкурентен пазар, като целта ви е не само да спечелите най-много поръчки, но и да планирате правилно разпределение на хората по различните проекти, като вземете предвид техните компетенции и опит. Ще трябва да изградите стратегия за устойчиво развитие и успешен бизнес модел, за да победите в играта.

Всички процеси са нагледно показани чрез многоцветни чипове с разнообразни форми, които ще трябва да подреждате в различни зони на борд. Благодарение на материалите за визуализация ще успеете лесно да моделирате и анализирате паричните потоци и инвестиции на компанията.

Комбинирали сме бизнес терминология на два езика, за да сме максимално полезни за различен тип организации. Правилата и борда за играта са разписани на английски език, а фасилитаторът дава препоръки и обяснения на български.

Побързайте – местата са ограничени!

Цена за един участник: 250 лв без ДДС
Допълнителни отстъпки за групи (4 участници)