Бизнес форум „Фермата“

Приключило

30 януари 2018

Стара Загора

Бизнес форум „Фермата“

Дата:

30 януари 2018, вторник

Час:

13:00 - 18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

хотел Верея, Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 100

За контакти:

Силвия Караджова, +359898487912, E-Mail

Организатори:

Списание ENTERPRISE

За събитието

Запознайте се с добрите практики на ефективното земеделие, вземете финансиране за вашия агробизнес, срещнете ваши партньори от частния и държавни сектори.

Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Стара Загора. Форумът ще се проведе на 30 януари 2018 г. (вторник) от 13:00 часа в хотел „Верея“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира за осми път от списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат предизвикателствата и проблемите при прилагането на Общата селскостопанска политика (ОСП) – 2018-2020, устойчивото и печелившо зеленчукопроизводство и биоземеделие, както и най-добрите условия за финансиране на агробизнеса.

Водещи теми и лектори:

       „Новата ОСП 2018-2020“, позиция на Национална Асоциация на зърнопроизводители (НАЗ) Цветан Берберов, член на УС и Председател на Тракийският съюз на зърнопроизводителите и покана към Таня Дъбнишка, Изпълнителен директор на Асоциация на земеделските производители (АЗПБ)

       „Устойчиво управление на почвите чрез иновации и технологии в зърнопроизводството 2018-2020”, Доника Балева, член на УС на Тракийския съюз

       „Финансиране на бизнеса в региона – Банка ДСК – надежден партньор на земеделските производители“

       „Добри практики и иновации в зеленчукопроизводството“, покана към член на АЗПБ

       „Иновации и добри практики в биоземеделието“, Албена Симеонова, Председател на Българска Асоциация Биопродукти

       „Бъдещето на новата ОСП 2018-2020” – Покана към представител на Европейската комисия в България

Водещи експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с изискванията и възможностите за подпомагане и субсидиране на собствен земеделски бизнес, както  подкрепа за сформиране и функциониране на оперативни групи в рамките на Европейско партньорство за иновации (ЕПИ) за селскостопанска производителност и устойчивост.

 

С подкрепата на:

Официален партньор: Банка ДСК
Партньори: Пионер Семена България и Лимагрейн България

Публикувано на 04 януари

РЕГИСТРИРАЙТЕ се за форума като изпратите имейл на silvia@enterprise.bg или се обадите на телефон 898 487 912 и посочите: име, фамилия, фирма, телефон и мейл за контакт.

Публикувано на 04 януари

Форума е БЕЗПЛАТЕН само за Земеделски производители /ЗП/!

119 лв. без ДДС за НЕземеделски производители!

Публикувано на 04 януари