„Бащите говорят!“- Конференция за цялото семейство

Приключило

20 април 2019

София

„Бащите говорят!“- Конференция за цялото семейство

Дата:

20 април 2019, събота

Час:

10:00 ч. - 14:00 ч.

Достъп:

Входен билет

Място:

Сити Марк Арт Център, София, бул. Янко Сакъзов- 30

Връзки:

Facebook

За контакти:

Миглена Атанасова, 0889321269, E-Mail

Организатори:

За събитието

Кога и защо „татко” става най-важната дума в живота на един мъж? За да отговорят на този въпрос, в първата по рода си конференция, посветена на бащинството, ще вземат участие бащите Дончо Папазов, Тервел Пулев, Цветан Цветанов, Таньо Шишков, майката Искра Ангелова, семействата Магдалена Малеева и Любомир Ноков, Стефан Командарев и Надя Кожухарова. Това са само част от участниците, които ще споделят с публиката своите лични истории за това да бъдеш баща и родител – щастливи, трогателни, но винаги безкрайно вдъхновяващи.

Водещи на събитието ще бъдат Мария Чомарова, психоаналитик и директор на фондация „Асоциация Анимус” и Димитър Стоянович, журналист, сценарист и автор на документални и игрални филми, последният от които – „Снимка с Юки” – разглежда родителството от различни, често противоречиви перспективи.

Билети с единична цена 10 лева и комбо билети за двама с цена 15 – 20 лева могат да бъдат закупени на касата на Сити Арт Марк Център и онлайн www.cmart.info/teatr.

Партньори в кампанията „Да бъдеш баща”, част от която е конференцията „Бащите говорят!”, са :Асоциация Родители; Институт по социални дейности и практики; Български център за джендър изследвания; Фондация „Лале“; Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии“;Национална мрежа за децата; Фондация „Приложни изследвания и комуникации“; Фондация „За нашите деца“; Център за изследвания и политики за жените.