Balkan eCommerce Summit 2024

Дата:

4 - 5 апр. 2024, четвъртък - петък

Час:

08:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ARENA SOFIA, София, бул. "Асен Йорданов" 1, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

eCommerce Academy

За събитието

Balkan eCommerce Summit 2024 e изключително двудневно събитие за електронна търговия и дигитална трансформация, което събира бизнесите от екомерс индустрията на Балканите и Централна Европа.

Неговият организатор Никола Илчев споделя “Очакваме над 2000 гости и посетители, около 150 изложители в експо зоната и близо 20 вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя опит и знания с общността. Това ще бъде уникална възможност за обмен на идеи, създаване на нови партньорства и установяване на контакти в една от най-динамично развиващите се индустрии в света, но тук на Балканите, в София!

С Balkan eCommerce Summit целим да създадем не просто събитие, а трибуна, от която да започне ускорено развитие на електронната търговия в региона и да предостави на участниците знания и инструменти, с които те могат да постигнат успех в своя бизнес. Очакваме конференцията заедно с екпо зоната да бъдат изключително вдъхновяващи, образователни и да дадат тласък на иновациите в сектора.“

Подробностите около прогамaта, лекторите и какво да очаквате през двата дни в Арена София и билети може да закупите тук: https://balkanecommerce.com/.

info@balkanecommerce.com

https://balkanecommerce.com/

ARENA SOFIA

бул. „Асен Йорданов“ 1, София