Дата:

3 декември 2019, вторник

Час:

09:15 - 16:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

хотел InterContinental Sofia, София, пл. "Народно събрание" №4

За контакти:

029515259, E-Mail

За събитието

Тази година, Български икономически форум ще се проведе на 3 декември 2019 г. в хотел InterContinental Sofia. Ежегодното събитие ще протече под формата на кръгла маса на тема „Българската икономика в края на 2019. Перспективи пред малкия бизнес за 2020“ и ще завърши с Модул за Бързи бизнес срещи.

Български икономически форум – тази година ще бъде преформатирано и насочено към собствениците на малък и среден бизнес. Целите ни са две:

– за кратко време да дадем практична икономическа и конкретна бизнес информация и съвети на собствениците на МСП на леснодостъпен и разбираем език (особено за такива важни теми като Индустрия 4.0 и предизвикателствата при наемането и задържането на човешките ресурси в съвременните условия);

– да предоставим място, на което желаещите предприемачи редовно да се срещат и да осъществяват бизнес-контакти. Затова, в края на тазгодишното ни събитие ще проведем модул „Бързи бизнес срещи“.

Какво представлява модулът „Бързи бизнес срещи“ ?

Всеки представител на фирма, регистрирал се за този модул до 20.11.2019 г., ще има възможност да се представи в рамките на индивидуални срещи (всяка с времетраене 3 мин.) на всеки от останалите участници (на принципа на Speed Dating). Приемат се по реда на постъпване само по 2 фирми от сектор!

При интерес от Ваша страна, ще Ви дадем подробности предварително. Модул „Бързи бизнес срещи“ ще завърши на чаша вино.

Можете да участвате в събитието като попълните и изпратите регистрационен формуляр на info@biborum.org.