Академия по молекулярна патология в онкологията

Приключило

30 сеп. - 1 окт. 2022

Пловдив

Академия по молекулярна патология в онкологията

Дата:

30 сеп. - 1 окт. 2022, петък - събота

Час:

19:30

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Империал, Пловдив, ул. „Лев Толстой“ 6

За контакти:

E-Mail

За събитието

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Петото издание на Академията по молекулярна патология на тема: „Молекулярна патология в онкологията“, организирана от БАППМ и Медицински Университет-Плевен, ще се проведе в периода 30 септември – 1 октомври 2022 г., в хотел „Империал“, Пловдив.

Водещ гост-лектор на Академията ще бъде Проф. Д-р Денис Хорган, основател и изпълнителен директор на European Alliance for Personal Medicine (EAPM), Председател на консултативния съвет на International Cancer Genome Consortium, главен редактор на „Public Health Genomics“.

Фокус на Академията ще са ролята и значението на молекулярната патология в съвременната прецизирана диагностика и комплексна грижа за пациентите с най-честите видове рак, каква информация носи молекулярната патологи за медицинския онколог и за онко-хирурга, кога и какви генетични изследвания да правим на пациенти с онкологични заболявания и др.

Академията е подходяща за специалисти и специализанти по медицинска онкология, патология, онко-хирургия, медицинска генетика, молекулярна биология, обществено здраве и организация на здравеопазването.

Участниците в Академията ще получат сертификати.

Очакваме Ви!

Можете да се регистрирате за събитието ТУК.

Актуална информация за Академията можете да намирате на сайта на НЮ ИВЕНТ, както и на сайта на БАППМ.