Семинар „Agile – начин на мислене и устойчиво развитие на организации и хора“

Приключило

17 октомври 2019

София

Семинар „Agile – начин на мислене и устойчиво развитие на организации и хора“

Дата:

17 октомври 2019, четвъртък

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Premium Coworking Space: NETWORKING Rakovska, София, ул. Г. С. Раковски 25

Връзки:

coach.bg

За контакти:

E-Mail

Организатори:

DreamCoach LTD

За събитието

Запознай се с „AGILE“ и разбери защо Agile Way of Working залива целия свят. Методът вече не е само запазен за ИТ компаниите, които от години се възползват от него, но се прилага успешно в много други бизнес сектори, включително консултантски услуги. Това не е само популярна мениджърска стратегия за изграждане на успешни софтуерни продукти, а нов начин за устойчивост на бизнеса чрез радикална промяна на мениджърското мислене и нови организационни структури.

За тези, които днес вече ползват различни Agile методи (Scrum, Kanban, XP…), ще е от интерес да чуят защо невинаги Agile трансформациите са сполучливи. Ще придобиете поглед върху най-типичните грешки, които се правят при имплементирането и внедряването на Agile промените. Ще засегнем и темите за надграждане на Agile методи в големи организации с тежка инфраструктура и сложна ИТ архитектура.

Успешните Agile трансформации се фокусират върху хората и корпоративната култура. За да се постигнат най-добри бизнес резултати, е нужно създаването на устойчиво Agile мислене на всички организационни нива във вашата фирма: лидерски екип, мениджъри, работни екипи и служители.

Променете начина си на МИСЛЕНЕ, за да внедрите нов подход на работа, и ще получите устойчиви резултати и развитие на фирмата!

Новото устойчиво мислене трябва да бъде подкрепено от Agile network организационни структури, които да заменят йерархичните и да съкратят времето за вземане на решения на ниво работни екипи.

За кого е събитието?

  • за всеки, който иска да научи за тенденциите в развитието на Agile методи и организации;
  • за бизнес коучъри и мениджмънт консултанти, които искат да задълбочат познанията си в сферата на организационните промени;
  • зслужители в “Управление на човешкия капитал”, занимаващи се с реорганизация и мотивация на хора;
  • за собственици на фирми, директори, мениджъри и лидери, които искат да разширят познанията си за стабилно развитие на организации, екипи и хора;
  • за Scrum Masters, Product Owners, Product Managers, Business Owners, ИТ мениджъри, Agile коучъри и др.;
  • за всички, които вярват, че бъдещето се гради на принципите за устойчивото развитие.

Очакваме ви!