Adaptive Planning: Gain Predictability in Agile Environment – Mission Possible

3 септември 2020

Online

Adaptive Planning: Gain Predictability in Agile Environment – Mission Possible

Дата:

3 септември 2020, четвъртък

Час:

19:00 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

bTalks Agile

За събитието

Едно от най-големите предизвикателства пред Agile екипите е да планират за по-дълъг период от време. Това води до проблеми както при предвиждането на завършването на даден проект, така и с управлението на очакванията на заинтересованите страни. Тъй като прилагането на Agile в софтуерната разработка позволява промени дори на по-късен етап, има широко разпространено грешно схващане, че предсказуемостта не е възможна в Agile среда. Това не е така. Плановете може да са безполезни, но планирането е всичко.

Кои дейности се отнасят до Agile планирането? Кой отговаря за тези дейности? Какви инструменти и техники се използват в Agile планирането? Какви метрики могат да използват Agile екипите, за да имат предсказуемост? Може ли Agile екипът да предвиди кога списъкът с изисквания ще бъде приложен? Краткият отговор е „да“ – не е лесно, но е възможно. Използвайки правилните инструменти и създавайки правилните очаквания в хората, мисията е възможна.

Програма:

19:00 – 19:05 Opening
19:05 – 19:50 Adaptive Planning: Gain Predictability in Agile Environment – Mission Possible
19:50 – 20:00 Q&A

Безплатно събитие със задължителна регистрация на https://btalks.com/free-events/adaptive-planning-2/#application

–––––––––

bTalks Agile (www.btalks.com) е консултантска компания, която помага на организации, екипи и отделни личности да постигат по-добри резултати в своите Agile практики чрез предоставяне на прагматични coaching услуги и обучения. Нашата мисия е да популяризираме Agile начина на мислене, като организираме различни събития, на които събираме хора с различен опит, роли и отговорности.

Всеки месец bTalks Agile организира безплатни събития на различни Agile теми. По този начин се стремим да създадем повече възможности за дискусии между всички, които имат интерес и страст към гъвкавите методологии и искат да растат и да се развиват в тази сфера. Очакваме ви!