Събитие „11 причини да станеш графичен дизайнер“

Приключило

26 март 2020

София

Събитие „11 причини да станеш графичен дизайнер“

Дата:

26 март 2020, четвъртък

Час:

19:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

IT Step, София, улица „Алабин“ 58

За контакти:

E-Mail

За събитието

Когато избираш или чуваш за дизайнерска кариера, един от първите въпроси, които си задаваш, е: „Защо искам да стана дизайнер?“ Всеки има различни влияния в живота си, за да формира мнението си за избора на кариера.

Заповядайте на събитието “11 причини да станеш дизайнер.”, където Александра Илиева ще те въведе в креативния свят на дизайна като сподели истинските причини толкова много хора да се пренасочват в тази сфера.

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

Ще разбереш повече за уменията, които графичния дизайн развива. Какви знания са ти нужни? Как да си готов за предизвикателствата, пред които ще се изправиш като графичен дизайнер? Кои са основните преимущества на професията? На тези и още много въпроси ще намериш отговор при нас в Международна компютърна академия IТ Step.

Започваме от 19:00 часа на 26-ти март. Събитието ще се проведе в сградата на Международна компютърна академия It Step на ул. Алабин 58.

Мероприятието е безплатно, но не забравяйте да попълните формата ни по- долу:

https://itstep.bg/events/11-reasons-to-become-a-graphic-designer