Организирай своето успешно събитие в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София през летните месеци

Летният бизнес сезон е обикновено спокоен и не толкова наситен на бизнес и публични събития. От друга страна, сега е времето, когато вниманието на потенциалните участници в нашите събитие и обучения може да бъде привлечено по-лесно и ефективно.

Затова – нека ви предложим точна и удобна локация за бизнес събития и обучения – с професионално обслужване ипрохладни и уютни зали.

Ако организирате събитие и търсите локация, която е позната и утвърдена, и предлага всички необходими професионални услуги – ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е Вашето място!

Конферентният център разполага с 10 зали за събития с капацитет съответно от 8 до 275 участника. Залите са подходящи както за големи конференции и форуми, така и за обучения, тренинги и срещи.

Защо да организирате своето събитие в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София?

– Ще получите лично отношение и услуги според вашите изисквания и нужди

– Ще ви бъде осигурена уютна и модерна среда, за да се концентрирате върху съдържанието, лекторите и участниците във вашето събитие

– Всеки, който ще присъства на вашето събитие, познава удобното местоположение на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София и може да достигне лесно до нея с личен автомобил или обществен транспорт

– Само за резервации на зали за събития през юли и август ще ви бъдат предоставени изключително конкурентни условия за наем и малък приятелски жест от ИНТЕРПРЕД-СТЦ София.

Не се колебайте, а резервирайте залите на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София!

Стани част от професионалната общност, която се доверява на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София като организационен партньор:)