IT събитията до края на юли 2018 г.

Вижте всички предстоящи бизнес събития и обучения в България по темата Информационни технологии в EventsPRO.bg

През месец юли, под светлините на бизнес прожекторите все така ярко се открояват актуалните събития, свързани с  IT сектора.

В дните до края на месеца ще се състоят разнообразни по тематика, но еквивалентни по актуалност събития.


 

На 11.07.2018 г. (сряда) ще се проведе събитието „Internet of Things: От платка до решение (за непрофесионалисти)“, организирано от експертите на DEV.BG. По време на събитието е предвидена и практическа част, в която всички присъстващи ще имат възможност  да преминат през целия процес на създаването на напълно функционално решение с безплатни софтуерни инструменти. Събитието е безплатно, като се изисква задължителна регистрация.


В същия ден ще се състои и International Conference ‘Digital Skills & Innovation @2030’ , чиято програма е базирана на пресечната точка между иновациите и дигиталните експерти, предприемачите, учените и всички заинтересовани страни от динамичното развитие на иновациите и дигитализацията. Конференцията се организира от Knowledge, Innovation and Strategies Management Club.


На 12.07.2018 г. (четвъртък) е организирано обучение на тема : „Приложения и правни аспекти на блокчейн технологията“ от обучителен център „Темида“ и юридическа кантора “Меджеделиева и Партньори”. Участниците ще бъдат запознати с особеностите на блокчейн проектите, първичните монетни предлагания (initial coin offerings), токенизацията като процес и токените – активи или валута са те и как да ги третираме. В рамките на семинара разгледани ще бъдат мерките срещу изпиране на пари и начините за прилагане на мерките „Познай клиента си” (KYC measures). Детайлно ще бъде представена същността на криптовалутата, конкретно – основната правна рамка и данъчните аспекти.


За тези от вас, чиито интереси се отнасят до 3D моделирането, от особен интерес ще представлява обучителният курс „Game Modeling with Maya“ (17.07.-9.08.2018 г.), организиран от SoftUni Creative. Поставените цели като краен резултат от обучението са усвояването на базови умения в моделирането и анимацията на 3D анимационни персонажи и околна среда, използвайки AutoDesk Maya софтуер – стандарт в игралната и филмова индустрия. Ще се запознаете с основните методи за 3D скулптиране, анимиране и текстуриране на анимационни персонажи, основните техники за рендериране и комбиниране на крайният анимационнен филм.


Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!