Eкспертен онлайн форум за подкрепа на бизнеса на Балканите се организира на 12 май

Регионалната мрежа комуникационни консултанти SEEnthesis / The Balkan Hub организира онлайн форум с водещи лектори от седем пазара.

Opportunities & Alerts for Businesses in the Balkan Region ForumНа 12 май, с начало 16 часа, мрежата от комуникационни агенции на Балканите SEEnthesis организира експертен онлайн  форум. Събитието си поставя за цел да подкрепи бизнесите, които оперират или имат интерес към региона на Балканите с последни данни за всеки един пазар, анализ на потребителското поведение в новата реалност, както и очертаване на възможности и рискове.

В рамките на час и половина ще бъдат представени анализи и тенденции за България, Румъния, Гърция, Хърватска, Албания и Северна Македония. Участниците ще получат достъп до пазарни проучвания и експертни препоръки.

Форумът е в унисон със стремежа на агенциите от мрежата да предоставят на клиенти и партньори актуална и релевантна информация с цел адаптиране на бизнес модели, комуникационни подходи и адекватно бизнес поведение в периода на и след кризата с Ковид-19.

„Имаме криза, но ние на Балканите сме научени да живеем кризисно и да прилагаме гъвкави и творчески подходи ежедневно“, посочва Катя Димитрова, управляваш партньор на Интерпартнерс, част от SEEnthesis. „Събитието ще бъде полезно както за бизнеси, които вече оперират в региона, така и за такива, които имат интерес да проучат възможности  и нови пазарни ниши за реализация на продуктите и услугите си. Ние виждаме потенциал за експанзия на най-смелите бизнеси и брандове, които ще се възползват от нестандартната ситуация, за да си спечелят конкурентна преднина. А нашето обединение е насреща, за да изгради тяхната печеливша комуникация, при това в спешен порядък.“

Повече за събитието: Opportunities & Alerts for Businesses in the Balkan Region Forum, Онлайн, 12.05.2020 г.

Opportunities & Alerts for Businesses in the Balkan Region Forum