Blockchain събития през есен 2018

Революционната Blockchain технология разтърси света на бизнеса и заинтригува мнозина. Защо е толкова атрактивна?! Прогнозите сочат, че именно Blockchain технологията ще укрепи връзката между производителите и потребителите, обезличавайки ролята на посредниците. Технологията е базирана е на криптография, peer-to-peer комуникация, споделен дневник за транзакции, който е в основата на криптовалутите.

Призмата на Blockchain технологията предлага интригуващи решения за широк спектър от проблемите, с които се сблъсква бизнеса. Поради тази причина есента стартира със събитието NEXT BLOCK Conference Sofia (14.09.2018 г.) .

NEXT BLOCK е една от водещите блокчейн конференции в Източна Европа, събираща заедно водещи мениджъри в областта на технологиите, инвеститори от най-висок клас, обещаващи блокчейн начинания и индустриални визионери от цял свят за бизнес и създаване на контакти.

Програмата на Конференцията ще разгледа еволюцията на парите, предимствата и недостатъците на дигиталните и физическите активи,банкирането на изнесените извън банкови услуги и предизвикателствата, свързани с криптоикономиката.

На 3.10.2018 г. ще се проведе Курс „Въведение в Blockchain технологията” в гр. София, както за начинаещи, които проявяват интерес към крипто търговията, така и за мениджъри и предприемачи, които имат интерес от изграждане на конкурентни предимства, базирани на иновативните технологии.

За десерт на 25-26.10.2018 г. ще бъде проведен CEE Block Forum, организиран от CEE Block и Sofia Tech Park. Най-големият Blockchain форум в Централна и Източна Европа събира на едно място високопоставени европейски политици и топ-мениджърите на глобални брандове. На събитието ще присъстват представители на Европейската комисия и на държавите членки на Европейския съюз, които ще обсъдят регулаторните, правни и данъчни рамки. Събитието ще представи ключови презентации, интерактивни панели и експо-зона.

Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!