Обучение „Сливания и придобивания на фирми – какво трябва да знаем?“

Приключило

9 март 2022

София

Обучение „Сливания и придобивания на фирми – какво трябва да знаем?“

Дата:

9 март 2022, сряда

Час:

10:00 - 14:00

Достъп:

Такса участие

Място:

BIA Sky Office Building, София, ул. Чаталджа 76

За контакти:

Христина Каспарян, E-Mail

За събитието

Центърът за външноикономическо сътрудничество към Българската стопанска камара, Enterprise Europe Network има удоволствието да Ви покани на хибридно обучение на тема

СЛИВАНИЯ И ПРИДОБИВАНИЯ НА ФИРМИ –

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ?

Хибридното обучение ще се проведе на 09.03.2022 г., от 10:00 до 14:00 часа, в BIA Sky Office Building.

Гост-лектор на онлайн обучението ще бъде Калоян Кирилов, предприемач с около 20 години опит.

Във време на кризи бизнесът преминава през различни етапи на трансформация, сред които особено важни са сливанията и придобиванията на фирми. Това е причината да подготвим за българския бизнес онлайн обучение на тази тема.

По време на онлайн обучението ще преминем през всички етапи, през които трябва да премине един собственик, когато реши да намери купувач за своя бизнес. Фокусът ще бъде върху продажбата на действащи бизнеси, а не върху активи.

Опитът, който ще бъде споделен, е на база на средата и сделките, които се случват в България, и то основно с компании, собственост на български предприемачи, а не на мултинационални гиганти.

Покупката на конкурент или продажбата на Вашия бизнес се случва може би един път във Вашата професионална кариера и затова е важно да бъдете подготвени за тази стъпка.

В това хибридно обучение Калоян Кирилов, автор на книгата „Как да продам фирмата си?“, ще представи някои важни аспекти сливанията и придобиванията на фирми.

Участието в хибридното обучение е платено – таксата е в размер на 48 лв. с ДДС. Таксата включва участието в обучението и получаването на книгата „Как да продам фирмата си?“. Изисква се регистрация с попълване на регистрационна форма. Регистрации се приемат до 7 март 2022 г. За онлайн участниците книгата ще бъде изпратена с куриер след потвърдено плащане до посочения от Вас адрес за Ваша сметка.

За контакти: Христина Каспарян, h.kasparyan@bia-bg.com. Местата са ограничени!