GRCEssentials Event

Дата:

14 декември 2021, вторник

Час:

16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Hotel Grami, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

На 14 декември 2021 в хотел „Грами“ в София се проведе National Multiplier Event, по време на който бяха представени резултатите от проекта GRCEssentials, съфинансиран от програма Еразъм+, „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики“. Конференцията беше организирана от Европейски център за качество ООД. Събитието бе открито с представяне на програма Еразъм+ и възможностите за бизнеса и образованието.

Тази конференция имаше за цел да проучи подхода, методологията и крайните резултати на проекта GRCEssentials. Тази абревиатура седи зад Governance, Risk and Compliance или Управление, Управление на риска и Съответствие. Идеята на проекта GRCEssentials и неговата главна цел е именно да разработи инструменти, чрез които организациите да могат лесно и достъпно да разберат и приложат принципите на GRC в своята дейност, като по този начин подобрят процесите, дейността, отчетността и цялостното си представяне на пазара. На събитието бяха представени както партньорите, така и основните интелектуални продукти, разработени в рамките на проекта:

–          GRCEssentials Учебен план

–          GRCEssentials Курс

–          GRCEssentials Сертифициране

–          GRCEssentials Методология, основана на работа

На събитието присъстваха 30 гости, сред които мениджъри и служители на МСП, представители на обучителни и кариерни центрове, мениджъри на компании от различни икономически сектори, HR мениджъри, служители на компании с опит в реализирането на европейски проекти и други заинтересовани страни.

Последна изненада на конференцията беше викторина, посветена на програмата Еразъм+ и включваше 7 въпроса за любопитни и не толкова добре известни факти за програмата Еразъм+, като например коя е най-посещаваната страна по Еразъм, приблизително колко бебета са родени в двойки Еразъм, както и логически задачи. Викторината създаде голяма радост сред публиката и участниците – които първи дадат верен отговор, бяха наградени със специални ваучери за книжарница Orange.

Събитието беше голям успех и празник на творчеството и иновациите, въпреки предизвикателствата, породени от пандемията от COVID-19.