Курс „Презентационно и словесно майсторство 8-мо издание“

Приключило

25 окт. - 14 Ное. 2016

София

Курс „Презентационно и словесно майсторство 8-мо издание“

Дата:

25 окт. - 14 Ное. 2016, вторник - понеделник

Час:

18:30 - 21:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Света София, София, ул. Пиротска 18

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Master Academy

За събитието

Курс, създаден и воден съвместно от трикратния безапелационен победител в състезанието за оратори и презентатори „Майстор на думите“, победител в ТВ предаването „Ръкописът“ по БНТ доц. д-р Георги Бърдаров (зам. декан на Геолого-географски факултет СУ „Св. Климент Охридски“) и писателя Иво Топалов, създател и водещ на формата „Майстор на думите“ (професионален обучител и управител на академията).

Курсът е насочен към всички, които искат да започнат да правят запомнящи се презентации (независимо дали става въпрос за продукт, идея или самите тях), да усвоят умението да говорят пред публика или в големи компании, да се научат да разказват истории . Освен това, знанието е предназначено за всички, които се страхуват от внимание и публика или сцена, но искат или им се налага да правят професионални презентации. Ще се предизвикат границите на комфортната ви зона и ще ви докажем, че можете да се справяте с всичко, понеже ще имате възможност да се опитате да излезете пред публика, ако желаете.

Завършилите курса, които се справят с поставената им задача ще получат сертификат от Master Academy Ltd., а всички участници на курса ще могат да станат част от от клуб „Майстор на думите” и да присъстват по свое желание на периодичните срещи.

Забележка*:

посоченият електронен адрес е на лектора Георги Бърдаров, ако желаете да се свържете с организаторите, е нужно да попълните контактната форма, посочена в официалният сайт на събитието.

Публикувано на 20 октомври

Публикувано на 20 октомври

Важно*:

Курсът ще се състои на 25 и 28 октомври и 01, 03, 08, 10 и 14 ноември.

Публикувано на 20 октомври