HR Industry 2021

Дата:

9 февруари 2021, вторник

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

HR Industry

За събитието

🌟 Звездният ден на HR бранша през 2021 година е на 9 февруари!

🌟 За първи път изцяло онлайн на платформа номер едно за виртуални събития Brazen Technologies.

✨ Регистрация за посетители – безплатна и бърза: http://bit.ly/383AgvG

✨ Регистрация за изложители – повече информация: www.2021.hrindustry.bg

⭐ 9 февруари 2021, от 10:00 до 16:00 ч. на платформата на Brazen Technologies

Не е нужно да ходиш на всички браншови събития, за да се запознаеш с тенденциите и новостите при HR услугите. Достатъчно е да бъдеш на HR Industry! 🤩

HR Industry е едно от най-очакваните HR събития у нас. Единственото място в България, където бизнесът намира отговор на тези свои специфични търсения. Изложение, което никой, ангажиран в сферата на човешките ресурси, не бива да пропуска!

⭐ Честваме 10 години от първото издание и през 2021 година изложението ще премине изцяло онлайн. В крак с дигитализацията, HR Industry представя пълния спектър на HR услуги, наред с очертаващите се тенденции и иновации в сферата.

Събитието събира на едно място топ компаниите на пазара. В рамките само на ден може да проведете срещи с тях и да научите най-добрите предложения за: подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тимбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и други.

⭐ Актуална семинарна програма, която ще зададе тенденциите в бранша за 2021 г. и ще ни помогне да бъдем в крак с HR услугите и иновациите.

⭐ Заповядайте на виртуалните щандове на участниците в събитието, както и в онлайн залите на семинарната програма, които и тази година ще останем верни на традицията да бъдат представени актуални проблеми и техните решения и да бъдат проведени полезни дискусии, водени от изтъкнати специалисти и доказани професионалисти.

Организатор на събитието е JobTiger 🐯, в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор на събитието е MetLife.