Конференция „Стартирай онлайн бизнес на световните пазари с INFINii“

Приключило

23 октомври 2016

София

Конференция „Стартирай онлайн бизнес на световните пазари с INFINii“

Дата:

23 октомври 2016, неделя

Час:

09:00 - 18:30

Достъп:

Входен билет

Място:

ВИТОША Парк Хотел, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

INFINii Bulgaria Seminars

За събитието

През изминалите над 2 години благодарение на българския екип на INFINii Bulgaria ,повече от 1000 души се научиха как да правят пари чрез електронна търговия. Някой от тях си изкарват допълнителен доход, други и основен, а трети са по пътя към своята финансова свобода.

Събитието ще бъде насочено към изграждането на успешен онлайн бизнес и възможности за пасивни и активни доходи от цял свят.
Благодарим на всички, които ни гласуваха доверие и помогнаха да се изгради тази общност от позитивни българи, които са готови да си помагат и заедно да завладяват световните пазари.

ВАЖНО!!!
Достъп до първото обучение „Няма какво да се „Prime”, минаваме на Surge, Базука за дропишинг“, ще имат само партньори, които имат активен пакет Surge.
Достъп до обученията в първата част на деня / от 10:15 до 13:30ч / ще имат само клиенти и бизнес партньори, с активни пакети в INFINii.
Моля да имате готовност за сутрешните обучения, да удостоверите своята активност при регистрацията.
Втората част от събитието /от 14:00 до 17:00ч/ е за всички партньори и гости.

Публикувано на 19 октомври

Забележка*:

Посоченият електронен адрес е на Витоша Парк Хотел. Ако желаете да се свържете с организаторите, е нужно да им пишете в тяхната Facebook страница.

Публикувано на 19 октомври

Публикувано на 19 октомври