Работилница „Емоционална интелигентност“

Дата:

29 - 30 мар. 2019, петък - събота

Час:

05:00

Достъп:

Такса участие

Място:

The Business Institute, София, Жолио Кюри 23А

За контакти:

+359 894 590 530, E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

За да превърнем намеренията си и изработените планове в действие, за да взимаме информирани решения за важните неща, имаме нужда от емоционална интелигентност (ЕИ). Тази работилница дава ключови умения за управление на емоциите и за подобрение на взаимоотношенията с другите с цел постигане на високи лични и бизнес резултати.

Когато става дума за щастие и успех в нашите взаимоотношения, кариера, лични цели, емоционалната интелигентност (EQ) има значение, не по-малко от интелигентните ни способности (IQ). Защо? Защото е важно да изграждаме и развиваме взаимоотношения с другите по продуктивен начин – за нас и за тях.

Емоционалната интелигентност (EQ) е способността да разпознаваме, осъзнаваме, използваме и управляваме собствените си емоции по положителен начин, така че да намалим стреса, да комуникираме ефективно, да умеем “да влизаме в обувките на другите”, да преодоляваме по-лесно предизвикателствата и да се справяме с конфликтни ситуации.

Умения и ползи на фокус:

  • Самонаблюдение и осъзнаване как се държите към другите.
    Как се “поставяте в обувките на другите” и приемате техните нужди и гледни точки.
  • Разпознаване как действията ви засягат другите, преди да предприемете тези действия.
  • Самооценка как реагирате в стресови ситуации.
  • Себеосъзнаване и самооценка – приемане на несъвършенствата и възползване от силните ви черти.

Работилницата е разделена в три сесии. Всяка сесия има за цел да упражни процеса на развиване и надграждане на емоционална интелигентност.

Детайли за работилницата вижте тук >>

Работилницата ще се проведе в три работни сесии в петък29 март от 17:00 до 20:30 ч. и събота 30 март 2019 от 09:30 до 17:00 ч. Ако имате интерес или въпроси за работилницата, кликнете тук или се свържете с нас на: +359 88 2924710, office@thebusinessinstitute.eu.