Личен тренинг „Изкуството да обичаш себе си 2: Умението да общуваме“

Приключило

6 март 2019

София

Личен тренинг „Изкуството да обичаш себе си 2: Умението да общуваме“

Дата:

6 март 2019, сряда

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Идеалната половинка, София, Ул. Йоан Екзарх 50

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Juls Psychology

За събитието

Личният тренинг „Изкуството да общуваме“ е част от проекта „Изкуството да обичаш себе си“, като темата е специална.

Ние сме част от другите и те са част от нас. Колкото по-отдалечени са емоционално двама души, толкова по-различен език сякаш говорят.

Над 60% от проблемите между хората се дължат на грешни възприятия в процеса на общуване и не толкова на „несъвместимост“ на характерите.

Научете се как да скъсявате дистанция в ерата на социалните мрежи и „small talks” и как да задълбочавате отношенията си. Открийте как да събеседвате, за да се свързвате и създавате трайни отношения в бизнес и личен план.

Личният тренинг е начин да развиваме микро умения и да внасяме промяна в живота си. Правим го заедно, споделено, чрез личен опит и смяна на гледната точка. Всяко ново умение започва с идеята за нова перспектива и ние ще ви помогнем да бъдете по-иновативни и креативни.

Подготвили сме ви и специални практически инструменти, с които ще можете да постигнете осезаема промяна. Личният тренинг е свободен и релаксиращ формат за работа в малка група – така имаме възможност да обърнем внимание на всеки свой гост.

На 06.03 ще търсим отговор на някои от най-важните въпроси:

• Как да поставим правилно своята Личност в комуникационния процес?
• Как да контролираме себе си когато общуваме?
• Как да синхронизираме посланията си чрез вербални и невербални сигнали?
• Как да чуваме другата страна и кога да слушаме активно?
• Как да се справяме с „трудните“ комуникатори?
• Как да преодоляваме пасивно-агресивната комуникация?
• Кои са най-честите личностни бариери пред ефективната комуникация?
• Как да бъдем лидери в процеса на общуване?

Променете начина, по който общувате, за да подобрите връзките, на които държите. Ние ще ви разкажем какво прави някои хора по-спокойни и ведри в общуването. Почувствайте се отново свързани с хората около себе си и се наслаждавайте на отношения си.

Дата: 06.03.2019 г.
Място: ул. Йоан Екзарх 50 в пространството на Идеалната Половинка / The Ideal partner
Начало: 19:00 – 21:00
Индивидуален билет – 25лв.
Билет за двама – 40лв.

Можете да се запишете на office@matchmaking.bg, тъй като местата в личния тренинг са малко с цел персонален подход и индивидуално отношение.

Изпращайте ни своите въпроси!
До среща!
Джулс и Ани

Благодарим сърдечно на нашите любезни домакини от Идеалната Половинка / The Ideal partner, както и на нашите медийни партньори EventsPRO.bg I Бизнес събития за доверието и подкрепата.
Очакваме ви!
––––––
Юлика Новкова е личен бизнес треньор и бизнес психолог и развива човешкия потенциал в бизнеса. Темата за Личността е основна и залага на индивидуален подход. През 2013 създава сайта за личностно и бизнес развитие Juls’ Psychology, в който публикува своите научни и практически ориентирани разработки със свободен достъп.

Юлика обича усещането за пълнота и завършеност, което излъчват хората, когато се чувстват добре в кожата си. Споделя, че най-голямата радост за нея е възможността да живее сред удовлетворени, спокойни и щастливи Личности.
––––––-
Ани Хира е дама, която придобива управленския си опит през структурата на корпоративния свят, доразвива личните си и професионални умения през консултантския бизнес и днес е в ролята на Бизнес консултант човешко развитие.

Ани Хира създава бранда ХЮГА БГ през 2018. Споделя, че бича живота и знае как да създава радост за себе си и другите. Нейният опит й дава вярата, че човек може да бъде успешен в общуването, когато е с отворено сърце и добри мисли.